2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Vezércikk

Vezércikk: Ha lenne világnapja a kiakadásnak, Guy Verhofstadt és Gyurcsány Ferenc biztosan ma ünnepelné + videó

Verhofstadt azon borult ki, hogy úgy tűnik, megkapjuk a nekünk járó uniós forrás egy részét. Gyurcsány Ferenc meg azon, hogy 90 milliós bírságot kapott a DK az Állami Számvevőszéktől.

  • Vezércikk: Ha lenne világnapja a kiakadásnak, Guy Verhofstadt és Gyurcsány Ferenc biztosan ma ünnepelné + videó

A Vezércikk aktuális témái:

  • KIBORULT - Verhofstadt szerint botrányos, hogy Magyarország pénzt kap
  • KÉNYSZERSOROZÁS - Már az edzőtermekből is lehurcolják a fiatalokat Kárpátalján
  • KALAPOZÁS - Gyurcsány mikroadományokból gyűjtené össze az ÁSZ büntetését

Vendégeink:

  • Ferencz Orsolya, aki minden édesanya nevében kikéri magának ami Ukrajnában zajlik, ahol halomra mészárolnak gyerekeket. De erről egyszer a vezetésnek számot kell majd adnia
  • Rákay Philip, aki úgy véli, ha ellenünk jogállamisági eljárásokat indítanak, akkor Ukrajnával nemhogy egy tárgyalóasztalnál, de még egy földrészen sem lehetne együtt ülni
  • Huth Gergely, aki szerint az európai polgárok többsége igenis békét akar, és az, hogy mi békepártiak vagyunk, azt jelenti, hogy mi tudjuk: el lehetett volna és el is kellene kerülni a háborút

A teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!