2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Vezércikk

Vezércikk: Gyurcsány és Gyurcsányné az ország két legelutasítottabb politikusa

Deák Dánielt, Kiszelly Zoltánt és Rákay Philipet elsőként arról kérdeztük, vajon egyetértenek-e azzal, hogy ha az unió állandóan számonkérheti Magyarországot, akkor Varga Judit is megkérdezheti, támogatta-e Brüsszel a magyar kormányváltásra szervezkedő nemzetközi erők által fizetett NGO-t. De szót ejtettünkk a kijevi uniós csúcsról, és arról is, vajon miért örülnek Thüringiában egy olyan kínai akkumulátorgyárnak, ami a magyar baloldal szerint mindenki számára csak káros.

  • Vezércikk: Gyurcsány és Gyurcsányné az ország két legelutasítottabb politikusa

Vendégek:

Deák Dániel, aki szerint Varga Judit jogosan kéri számon, hogy miért nem emelnek szót egy szuverén ország belpolitikájába történő beavatkozás ellen, de sajnos maga az Európai Bizottság is külföldi befolyás alatt áll,

Rákay Philip, aki arra emlékeztet, hogy Vera Jourova volt az, akivel Donáth Anna rendszeresen csacsogott, és ötleteket adott neki arra, hogy miként lehet Magyarországot elmarasztalni

és Kiszelly Zoltán,  aki szerint azért is jogos varga Judit kérdése, mert az Action for Democracy honlapján több európai uniós ország is szerepel, mint választási csatatér.

Témák:

KEMÉNY KÉRDÉS - Varga Judit színvallásra szólította fel az Európai Bizottság/EB alelnökét

AKKUBALOLDAL - Németországban nagy lehetőséget látnak az akkumulátorgyárban

MEGLEPETÉS - Gyurcsány és Gyurcsányné az ország két legelutasítottabb politikusa

Műsor:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!