2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Soroló

Következik:

Hírek 08:00

Vezércikk

Vezércikk: Gyakorlatilag két Cipollával állunk szemben

Hetedik - Márki-Zay saját frakciót akarna; Beton - Mindenhol pártkatonákat sejt az ellenzék; Gyurcsány leosztotta a lapokat - Előbb a parlamenti többség, aztán a kormányfő. Szakértő vendégeinkkel pillantunk be a bal- és jobboldali sajtóhírek hátterébe. Akik pedig ezúttal M. Kovács Róbert segítségére voltak: Néző László, aki köszöni az ellenzéki sajtóban róla megjelent reklámot. de számlát nem kér róla, Fricz Tamás, aki úgy véli, vannak fekete lyukak és sötét foltok mindenki – így Márki-Zay életében is – amiket a sajtó valószínűleg ki fog deríteni és Boros Bánk Levente, aki szerint, ha valaki politikusnak áll, tisztában kell lennie azzal, hogy nem csak szépeket fognak róla mondani.

További epizódok

Vezércikk: Amint a pénz közelébe került az ellenzék, azonnal rábukott

A Vezércikk vendégei Kacsoh Dániel, Lánczi Tamás és Kiszelly Zoltán voltak. 2021. december 03.

Vezércikk: Perverz irányba motiválni a kisgyerekeket, az súlyos bűncselekmény

Ezúttal is olvastunk a sorok között. Akik pedig ezúttal segítették a hírek megértését: Ókovács Szilveszter, Bencsik András és ifj. Lomnici Zoltán. Műsorvezető: M. Kovács Róbert. 2021. december 02.

Vezércikk: Márki-Zay karmája, hogy ledarálja önmagát

A Vezércikk vendégei Deák Dániel, Fricz Tamás és Ómolnár Miklós voltak. 2021. december 01.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!