2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Történelem a Maros sodrásában

Következik:

Napindító 04:00

Vezércikk

Vezércikk: Feri elkapta Karácsony grabancát + videó

Az egyszázalékos főpolgármester egy ideig megpróbálta a saját útját járni. Aztán Feri elkapta a grabancát, megrázta és azt mondta neki, hogy azt csinálod, amit én mondok. Gergely értett a szóból. Jutalmul újra harcba indulhat a főpolgármesteri posztért, mert van úgy, hogy a hiperpasszivitás kifizetődő.

  • Vezércikk: Feri elkapta Karácsony grabancát + videó

A Vezércikk legfrissebb témái:

ÖSSZENŐTT – Gyurcsány Karácsonyt jelölte az önkormányzati választáson

CSATATÉR - A Medián szerint is a Fidesz vezet Budapesten

EGYEZKEDNE - Budapestre jön tárgyalni az Európai Tanács elnöke

KIFAKADT - Cseh Katalin az Európai Parlamentben panaszolta be Magyarországot

VAKCINA – Három volt kormánytagot gyanúsítanak korrupcióval Romániában

Vendégeink:

  • Ferencz Orsolya, aki szerint lassan eljöhetne az a pillanat, amikor az unió hallgatni kezdene a magyar álláspontra a háború ügyében
  • Szabó László, aki a holland választáson győztes Geert Wilders eredményét olyan meglepőnek tartja, mint a 14 éves Egerszegi Krisztina szöuli olimpiai bajnoki címét
  • Apáti Bence, aki szerint egyre erősebben tapasztalható, hogy Európa polgárai mást gondolnak a világról, mint az Unió vezetői

A teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Pártalapításon dolgozik, és már az idei Európai Parlamenti választáson is indulna Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter volt férje. A férfi korábban a baloldali Partizán műsorában szállt bele páros lábbal a kormányba, akit csak sértett emberként tartanak számon a jobboldalon. A témában a Vezércikk vendégei L. Simon László, Deák Dániel és Gajdics Ottó is elmondták véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!