2023. 09. 23. Szombat Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Vezércikk

Vezércikk: Ez a görögdinnye-politika: kívül zöld, de belül vörös

Közismert brüsszeli magyargyűlölőkkel, Tavaressel, Sargentinivel, és Gwendoline Delbos-Corfielddel került egy pártcsaládba a Párbeszéd. A témáról a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.

  • Vezércikk: Ez a görögdinnye-politika: kívül zöld, de belül vörös

A tartalomból: 

  • ÖSSZETARTOZUNK - Orbán Viktor videóval üzent a magyaroknak az összetartozás napján
  • EGYETÉRTÉS - A többség szerint elfogadhatatlan külföldről kampánypénzt elfogadni
  • MAGYARGYŰLÖLŐK - Brüsszeli magyargyűlölőkkel került egy pártcsaládba a Párbeszéd
  • POLITIKAI MARKETING - Karácsony üzeneteit közvetíti a BKK utastájékoztató rendszere
  • BÉKETÁBOR - Magyarországnak jó hír, hogy Törökországnak békepárti elnöke van

Vendégeink: 

  • ifj. Lomnici Zoltán, aki szerint nagyon fontos, hogy az összetartozás érzését továbbadjuk a gyermekeinknek és a következő generációknak
  • Fricz Tamás aki úgy látja, hogy az összetartozás napjával a kormány a lelki, szellemi és a gazdasági összetartozást erősíti
  • Móczár Gábor aki azt hangsúlyozza, hogy az összetartozás napja évek óta fantasztikus kezdeményezéseknek ad teret és lehetőséget

Műsorvezető: M. Kovács Róbert

Teljes adás: 

További epizódok

Vezércikk: Ez egy égbekiáltó dolog

Vezércikk: Ez egy égbekiáltó dolog

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetőjének tájékoztatása szerint az őszi törvénycsomagban lesz alaptörvény-módosítás, amelyben az ország szuverenitásának megvédését rögzítik. A hírre a Vezércikk vendégei is reagáltak. 2023. szeptember 22.
Vezércikk: Karácsony úr,  ez most már tényleg kínos!

Vezércikk: Karácsony úr, ez most már tényleg kínos!

Karácsony Gergely vitatja az OTP feljelentését, amelyet a mozgalma ellen tettek pénzmosás miatt. Szerinte furcsa, hogy két év után emlékeznek arra, milyen állapotú bankjegyeket vitt be kötegekben a pénzembere a bankfiókba. A hírre a Vezércikk vendégei is reagáltak. 2023. szeptember 21.
Vezércikk: Felszólalt Novák Katalin az ENSZ Közgyűlésen

Vezércikk: Felszólalt Novák Katalin az ENSZ Közgyűlésen

Oroszország tavaly az ortodox húsvét és karácsony idejére is fegyverszünetet ajánlott. Az ukránok az elsőt el sem fogadták, a másodikat megszegték. Csoda, ha Novák Katalin a békevágy hiányára utalva Ukrajna szerepét feszegette az ENSZ new yorki közgyűlésén? A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak. 2023. szeptember 20.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk: leukránozták a magyarokat

Vezércikk: leukránozták a magyarokat

Ukrajna annyira akarja rendezni a kárpátaljai magyar kisebbség helyzetét, hogy Zelenszkij külügyi szóvivője még magyaroknak sem hajlandó őket hívni, szerintük ők is csak ukránok. A hírre a Vezércikk vendégei is reagáltak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!