2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Felvidéki freskó 03:00

Vezércikk

Vezércikk: Daniel Freund Orbán Viktorral kel és fekszik + videó

A bukott baloldali miniszterelnök-jelölt legújabb Facebook-bejegyzése arra utal, hogy Brüsszelben kiadták az ukázt: Soros kitartottjai, egyesüljetek! Márki-Zay Péter most azzal büszkélkedett a Facebook-oldalán, hogy Daniel Freunddal, Magyarország "nagy barátjával" találkozott. A hírre a Vezércikk vendégei is reagáltak.

  • Vezércikk: Daniel Freund Orbán Viktorral kel és fekszik + videó

A tartalomból: 

  • TOVÁBB - Újabb béremelés lesz márciusban az egészségügyben
  • MINEK IDE ELLENSÉG? - Márki-Zay szerint Daniel Freund Magyarország nagy barátja
  • ISMÉTLÉS - Karácsony már megint önellentmondásba keveredett
  • NECCES - Ez még Bolgár György szerint is meredek
  • ELKAPTÁK - Hétfőn Rostás Szabolcs, az erdélyi Krónika főszerkesztője már beszámolt arról itt nálunk az adásban, hogyan sikerült félórával a jogerős szabadságvesztést kiszabó ítélete előtt félórával megszöknie a korrupt, magyargyűlölő nagybányai polgármesternek. Szerencsére most arról is beszélhettünk, hogy kapták el...

Vendégeink: 

  • Lentulai Krisztián, aki szerint felesleges azon vitázni, hogy a kerületi polgármesterekből álljon vagy listás választási rendszer alapján alakuljon meg a jövőben a Fővárosi Közgyűlés. Azt ugyanis jelenleg senki nem tudja megmondani, hogy ez melyik politikai pártnak lenne kedvező.
  • Ókovács Szilveszter, aki úgy véli, nincs olyan nagy jelentősége a választási szabályok változásának, akit szeretnek az emberek, az úgyis nyerni fog.
  • Ómolnár Miklós, aki úgy látja, hogy a közgyűlésben helye lenne a szakmai párbeszédnek a polgármesterek között, de sok minden volt manapság a Fővárosi Közgyűlés, csak épp érdemi viták terepe nem.

Műsorvezető: M. Kovács Róbert

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

A testület célja, hogy elemzésekkel és tanácsokkal segítse a kormány és a miniszterelnök munkáját a kormányzás egyes területeinek stratégiai szempontból történő áttekintésével. A testület elnöke Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk: Kezdjük el követelni Újbuda DK-s polgármesterének lemondását? + videó

Vezércikk: Kezdjük el követelni Újbuda DK-s polgármesterének lemondását? + videó

Gyurcsány Ferencnek a jelek szerint annyira nincs mit mondania, hogy a náci- és a pedofil-kártyát felváltva rántja elő. Ugyanakkor mélyen hallgat a párttársa kerületében kipattant pedofil-botrányról, ráadásul már a szövetségesei is támadják a „hányingerkeltő” narratívája miatt. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!