2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

A Pál utcai fiúk

Következik:

Híradó 15:10

Vezércikk

Vezércikk: Amennyiben a baloldal a magyar érdekeket képviselné, elutasítaná a szankciókat, az olajembargót és a gázembargót egyaránt

A Vezércikkben Deák Dániellel, ifj. Lomnici Zoltánnal és Szilvay Gergellyel megpróbáltunk rájönni, miért akarja elhitetni mindenkivel a baloldal valódi vezére, hogy nem tudott a tengerentúlról kapott sok százmilliónyi kampánytámogatásról, ahogy arra is, miért akarja ellehetetleníteni az orosz turisták európai nyaralását Volodimir Zelenszkij, ha közben nekik adja ki toszkánai villáját.

  • Vezércikk: Amennyiben a baloldal a magyar érdekeket képviselné, elutasítaná a szankciókat, az olajembargót és a gázembargót egyaránt

Vendégek:

Deák Dániel, aki naponta szembesül az óbudai méhlegelőkkel, így nem csodálkozik azon, hogy FIDESZ győzelmet hozott a mostani időközi választás,

ifj. Lomnici Zoltán, aki úgy látja, hogy a választók a saját szemüknek hisznek és nem a baloldali, főleg brüsszeli rossz válaszoknak

és Szilvay Gergely, aki szerint egyre hiteltelenebb az ellenzék faék egyszerűségű mindent tagadása és ezt a választók is megbüntetik.

 

Témák:

FORDULAT – Kormánypárti siker az óbudai időközi választáson

KAMATTÁMOGATÁS – Rendkívüli agrársegítségről döntött a kormány

VISSZATÉRNEK - Megújítanák a V4-ek viszonyát a lengyelek

Műsor:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!