2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Vezércikk

Vezércikk: A nyugati világ célja most már nem a béke, hanem Putyin leigázása

Bencsik Andrással, Demeter Szilárddal és Ókovács Szilveszterrel beszélgettünk az aktuális napi hírekről. Beszéltünk arról a - Varga Judit szerint - szemellenzős brüsszeli politikáról, az elemzők szerint kiüresedő Momentumról és arról is, hogy egy MSZP-s szivárogtató szerint Gyurcsány a torkukon tartja a kést.

  • Vezércikk: A nyugati világ célja most már nem a béke, hanem Putyin leigázása

Vendégek:

Ókovács Szilveszter, aki szerint az a fajta felkészületlenség és tudatlanság, amit Fekete-Győrtől láttunk a parlamentben, nem lehet hosszútávú, jövő nélküli,

Bencsik András, aki úgy véli: a nyugat-európai akcionizmus régi, bolsevik taktika, Varga Judit nagyon helyesen mondja, hogy harcolni kell ellene

és Demeter Szilárd, aki úgy látja, hogy a nyugati világ célja most már nem a béke, hanem Putyin leigázása, ezért az utolsó szál ukrán katonáig küzdenek.

Teljes műsor:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!