2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

A "Bihar grófja" Czárán Gyula

Következik:

Híradó 12:00

Vezércikk

Vezércikk: A magyarok erős Magyarországot akarnak egy erős Európai Unióban

A stúdióban Máthé Zsuzsa, Kiszelly Zoltán és Filep Dávid. Ezúttal is központi téma volt az Ukrajnában zajló háború, pontosabban azok az egymásnak feszülések, melyeket a konfliktus eszkalált. De szóba kerületek a jobbikos szexbotrány újabb fejleményei és Hadházy Ákos egészen sajátos hozzáállása az országgyűlési képviselőséghez. Műsorvezető: Apáti Bence.

  • Vezércikk: A magyarok erős Magyarországot akarnak egy erős Európai Unióban

A tartalomból: 

  • NÉPAKARAT - A magyaroknak erős Magyarország kell
  • MEGSZÁLLOTT - Verhofstadt Orbán vétóját okolja a háborúért
  • OLASZ MÓDRA - Fegyverek küldése helyett búzát vetne Ukrajnában Salvini
  • KÖVETKEZETES – Orbán elutasítja az egyházi vezetők szankcionálását
  • FENYEGETŐK – Zsarolással akarta elkerülni a Jobbik a szexbotrányt

Vendégeink: 

  • Máthé Zsuzsa, aki szerint Európa alapvető karakterét az adja, hogy nem birodalom, hanem önálló nemzetállamok alkotják.
  • Kiszelly Zoltán, aki úgy véli, hogy Magyarország egy erős alternatívát kínál a brüsszeli globalista politikával szemben.
  • Filep Dávid, aki szerint Orbán Viktor volt az egyetlen egyenes ember, aki ki merte mondani azt, hogy az olajembargó ártani fog Európa gazdaságának.

Műsorvezető: Apáti Bence

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!