2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Célpont 18:00

Vezércikk

Vezércikk – A baloldal új reménysége mögött máris megjelent a Bajnai Gordon nevével fémjelzett datadatos csapat + videó

Bajnai Gordon, volt baloldali miniszterelnök köre azzal próbálta elrejteni a szerepét Magyar Péter támogatása ügyében, hogy átnevezték osztrák leányvállalatukat, a DatAdat GmbH-t. A témáról a Vezércikk vendégei is elmondták véleményüket.

  • Vezércikk – A baloldal új reménysége mögött máris megjelent a Bajnai Gordon nevével fémjelzett datadatos csapat + videó

A tartalomból:

A mai Európai Parlamentben az úgynevezett európai közbeszédet a baloldali, szocialista, radikális, liberális, zöldpárti, erőszakos politikai szereplők határozzák meg, akik számára semmi sem fontos abból, ami nekünk fontos Európa kapcsán, csak a saját ideológiájuknak a terjesztése és a sikerre vitele” – fogalmazott Orbán Balázs.

Alig több, mint két hónap telt el Magyar Péter közéletben való felbukkanása óta, ám a baloldal új reménysége mögött máris megjelent a Bajnai Gordon nevével fémjelzett datadatos csapat. 

Egy sor pert indítottak, bevallottan időhúzás céljából különböző oltásellenes személyek az elmúlt hónapokban.  A perek kapcsán a közösségi médiában gyakran kerül elő az azokért felelős kör egyik vezéralakjának, egy bizonyos Botka Istvánnak a neve. Esetében a Mi Hazánk fehérvári tagjáról, Toroczkai László pártelnök bizalmasáról van szó.

A szerdai parlamenti választásokon leadott szavazatok 90 százalékos feldolgozottságánál is vezet a jobboldali kormányzó Horvát Demokratikus Közösség (HDZ) a Szociáldemokrata Párttal (SDP) szemben - közölte a horvát választási bizottság. A HDZ kihirdette győzelmét, de nem szerzett abszolút többséget, így koalíciós partnert kell találnia.

Hétpontos Budapest-tervet vázolt a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje, Szentkirályi Alexandra - aki immár a Fidesz budapesti elnöke - a Bálnában tartott kampánynyitóján. Karácsony Gergelyt csődpolgármesternek nevezte, a fővárost pedig elhanyagoltnak, koszosnak, gazosnak, kátyúsnak és dugókkal telinek tartja. Szerinte Gyurcsány Ferenc DK-elnök Karácsony Gergely főpolgármester köré ültette régi bizalmi embereit, ezért elfolyik Budapest pénze. 

Molnár Áron színész a NoÁr mozgalom Facebook-oldalán közzétett videóban jelentette be, hogy a szervezet meghatározatlan időre felfüggeszti működését. Molnár elsősorban a mozgalom tagjainak mentális és fizikai egészségének megőrzésével indokolta a döntését. Emellett „olyan pozíciók hiányoztak a mozgalom csapatából”, melyek nélkül nem tartható fenn a működés. A végső konklúzió az időszakos megállás lett – magyarázta a színész.

 

Vendégeink:

Fricz Tamás, aki úgy véli, hogy gyűlöletre nem lehet mozgalmakat építeni, ezért nem csodálkozik Noár visszavonulásán.

Pindroch Tamás, aki azt kérdezi, hogy hol van a jogállam akkor, amikor Belgiumban akár egy kerületi polgármester is betilthat egy politikai rendezvényt

és L. Simon László, aki szerint brüsszeli konzervatív konferencia elfojtásának kísérlete a szocializmus időszakának diktatúráját idézi.

 

A teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk - A gyűlölet nem pálya + videó

Vezércikk - A gyűlölet nem pálya + videó

Ha szükséges, akkor jogi úton kell véget vetni a politikai gyűlöletnek, hiszen Robert Fico lelövése óta nem csak a magyar, de több nyugat-európai kormányfő is sorra kapja az életveszélyes fenyegetéseket. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!