2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Vezércikk

Vezércikk: 900 méter átmérőjű körben bugyog fel a gáz az Északi Áramlat újabb szivárgásánál

A stúdióban Bencsik András, Gajdics Ottó és Ókovács Szilveszter. Téma: energetika válság, az Északi Áramlat gázvezeték elleni szabotázsakció és az európai szankciós politika lehetséges következményei. Műsorvezető: M. Kovács Róbert. 

  • Vezércikk: 900 méter átmérőjű körben bugyog fel a gáz az Északi Áramlat újabb szivárgásánál

A tartalomból: 

  • KÖZÖS FELLÉPÉS - Indul a nemzeti konzultáció a szankciókról
  • NAGYON GÁZ - Már négy helyen szivárog a sérült Északi Áramlat vezeték
  • FIGYELMEZTETÉS - Merkel szerint komolyan kell venni Putyin fenyegetéseit

Vendégeink: 

  • Bencsik András aki arra emlékeztet, hogy a demokrácia a nép akaratának érvényesítését jelenti, ezért is fontos, hogy a nemzeti konzultációban részt vegyenek minél többen
  • Gajdics Ottó, aki elmondta, ő már korábban úgy döntött hogy minden olyan akcióban részt vesz, ami arról szól, hogy a józan ész érvényesülhet az őrülettel szemben
  • Ókovács Szilveszter aki szerint a nemzeti konzultáció egyféle véleménynyilvánító népszavazásként működik, és örül, hogy végre a lakosság is véleményt mondhat a szankciókról.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!