2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Hírek 08:00

Troll

Troll: Trianon egy baloldalinak sehogy nem fáj…

 

  • Lehet-e kormányozni egymást utáló pártok összefogásával? – teszi fel a kérdést a napi.hu. Aki válaszol: Pál Gábor jobbikos képviselőjelölt, DK-s támogatással.
  • A Telex szerint nem lehet egy tucat ellenzéki lapot vásárolni egy hírlapárusnál. Mi azért megpróbálunk összeszedni 12-t.
  • Jakab Péter szerint „Aki engem leginkább ki tudna egészíteni, az Karácsony Gergely”. Hoppá 
  • És Szabad King Kong és Zalai Láma út. Lehet, hogy ezt akarta kiírni a baloldali ferencvárosi kerületvezetés, hogy elijessze Kínát - és a világ egyik legjobb egyetemét?

 

Ezekkel a témákkal foglalkozott a pénteki Troll. A műsor vendégei Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa és Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője voltak.

 

Trianon egy baloldalinak sehogy nem fáj… (...) Aki azt gondolja, hogy neki nem tetsző irányultságú kormányzás van Magyarországon és ezért nem lehet itt élni, az nagyon távol van a hazafiságtól – reagált egy tavaly a 100. évfordulóra megjelent HVG- cikkre Kacsoh Dániel.

A magyar nemzet tragédiaként élte meg Trianont és fáj minden normális embernek, minden magyarnak - tette hozzá Boros Bánk Levente. 

Belső ellenségek 1919-ben. Ezeknek a belső ellenségeknek a szellemi örökösei a mostani ellenzéki pártok – emelte ki Pindroch Tamás.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Troll: Nagyító alatt a kampánydalok

Lentulai Krisztián vendégei Palányi Nóra a Karc Fm riportere, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Tóth Szabi zenész voltak 2021. szeptember 18.

Troll: Az áruló a legrosszabb állatfajta

 M. Dobos Marianne vendégei a Trollban Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője, Dávid Bence mérnök, a Konverzió szerzője valamint Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője voltak. 2021. július 02.

Troll: Ezek a liberálisok tényleg nem értik a magyar emberek lelkét

Ezúttal Pindroch Tamás, Kacsoh Dániel és Boros Bánk Levente tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. június 25.

Legfrisebb híreink

Elhunyt Jeles Eszter zsoké

A 21 éves lány szeptember 5-én az Isztambulban rendezett Fegentri női amatőrlovas világbajnokságon szenvedett súlyos balesetet.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!