2022. 11. 28. Hétfő Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Troll

Troll: Több sebből vérzik a színművészetis hallgatók hisztije

A színművészeti az új CEU a független objektív médiánál. Márki-Zay Péter kézi vezérlésre váltott, és megmondja, hogy a helyi média miről számoljon be. Karácsony Gergely pedig miközben a biciklisávok helyére is új sávokat fest, a jobboldali médiát szidja. Többek között ezekről a témákról beszélgetett M. Dobos Marianne műsorvezető vendégeivel, Kacsoh Dániellel, Boros Bánk Leventével és Pindroch Tamással a Hír TV Troll című műsorában.

  • Troll: Több sebből vérzik a színművészetis hallgatók hisztije

Naponta több cikk jelenik meg a Színház- és Filmművészeti Egyetemen (SZFE) zajló eseményekről. A független objektív médiaorgánumok arról is beszámolnak, hogyha valaki egy szelet kenyérrel kisegítette az egyetemfoglaló hallgatókat – vezette fel az adás első témáját M. Dobos Marianne műsorvezető.

Kacsoh Dániel ehhez a gondolatmenethez azt fűzte hozzá, hogy az SZFE az új Index, hiszen a felállás és a kiállás olyan sokak szerint ugyanolyan nagyszerű tett, mint, amit az indexesek csináltak azzal, hogy nem álltak be a sorba, nemet mondtak. S ha nem érik el azt, amit szeretnének, akkor nem lesz semmi – hangsúlyozta a Magyar Hírlap lapszerkesztője.

Miért van az, hogy a többi egyetemnél semmi feszültség nem volt amiatt, hogy átalakították a struktúráját – tette fel a kérdést Pindroch Tamás, majd meg is válaszolta. A Figyelő főmunkatársa felhívta arra a figyelmet, hogy

a baloldali és a liberális ideológia mintegy ötven éve jelen van az intézményben, és élvezte a fenntartónak, az államnak a bizalmát. Azonban most az állam azt mondta, hogy ennek vége, új szelek fújnak, van itt más ideológia, demokrácia van, nemcsak a balliberális ideológiát tanulják a fiatal színészek, van nemzeti irodalom is, lehet afelé is menni

– húzta alá.

Boros Bánk Levente szerint több sebből is vérzik a hallgatók hisztije. Ez egy libernyák hiszti, ebben nincs semmi különös, majd megunják és hazamennek.

Eddig azt hallgattuk, hogy az állam ne avatkozzon bele a felsőoktatásba, most pedig azt követelik, hogy az állam legyen a fenntartó. A kuratórium helyében azt mondanám, hogy maradjon el a tanév

– jegyezte meg a Médianéző ügyvezetője.

A műsor második felében Márki-Zay Péter kínos beégéséről és helyi, kézi vezérelt lakájmédiájáról, a Hódpress-ről is beszélgettek. De nem mehettek el szó nélkül amellett sem, hogy Karácsony Gergely közpénzből finanszírozza facebookos akcióit.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Troll: Ugye hallották, hogy most éppen azért jár autóval bicikli helyett a főpolgármester úr, mert gerincsérve van?

Troll: Ugye hallották, hogy most éppen azért jár autóval bicikli helyett a főpolgármester úr, mert gerincsérve van?

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Kalmár Tibor író, médiaguru, Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. július 02.
Troll: Tele van a hócipő a szivárványos jelekkel a kereszténység közepén

Troll: Tele van a hócipő a szivárványos jelekkel a kereszténység közepén

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. június 25.
Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. június 18.

Legfrissebb híreink

Életmentő kézikönyv szülőknek

Gyermekmentő kézikönyv szülőknek

A november végén megjelenő könyv teljes bevétele a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkáját segíti. https://gdehu.hit.gemius.pl/hitredir/id=zaqQBKr8d5j6Yqlm89ASGOV1ze.RbQL4gV5yIUAfKhj.y7/fastid=ngumqjseoqaosjbbpkdlokwalzlg/stparam=ubiidsqtio/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://mfb.hu/kik-vagyunk/szent-marton-gyermekmento-szolgalat-s2521?utm_source=hirtv_nyito&utm_medium=PR&utm_campaign=SZM_kezikonyv_2022

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Troll: A politika árán megfizetett mindent Jakab Péter

Troll: A politika árán megfizetett mindent Jakab Péter

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
Troll: Madarat tolláról, embert barátjáról

Troll: Madarat tolláról, embert barátjáról

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!