2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Troll

Troll: Szögezzük le, Orbán Viktor nem kacarászik az elhunytak számán

Valóban elkezdte megszólítani az ellenzék a járványban elhunytak hozzátartozóit. Troll Kacsoh Dániellel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetőjével, Boros Bánk Leventével, a Médianéző ügyvezetőjével és Dávid Bence bloggerrel. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke Facebook-posztban reagált Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggeli rádióinterjújára és abban azt írta, hogy „Mi ilyen vicces, miniszterelnök úr? Hogy nálunk halnak meg lakosságarányosan a legtöbben az egész világon? Hogy ma reggelre 207-en elhunytak koronavírusban?”

Úgy tűnik, az ellenzéki oldalon csak azt nem kell nézni, hogy hány embert oltanak be, hanem egyedül a rossz a fontos, az pedig nem számít, hogy a járványból miként is próbálunk kilábalni.

M. Dobos Marianne felvezetőjére reagálva Kacsoh Dániel úgy vélte, Gyurcsány megnyilvánulását politikai szempontból lehet öngyilkosságnak is tekinteni, hiszen egy egész ország várja, hogy az életünk lassan visszatérjen a rendes kerékvágásba.

Nyilván siratjuk azokat, akiket elvesztettünk, de alapvetően egy társadalom előre tekint és szeretne az egyéves mizéria után ebből kikerülni

– tette hozzá a Mandiner belpolitikai rovatvezetője.

Egy valamit le kell szögezni, szó nem volt arról, hogy Orbán Viktor nevetve jelentette be, hogy lám, több mint 26 ezren meghaltak Magyarországon

– jegyezte meg M. Dobos Marianne.

Arra a kérdésre, hogy a baloldal mennyire fogadta meg Nagy Attila Tibor elemző tanácsát, miszerint az ellenzéknek az áldozatok hozzátartozóit kellene megszólítani, a műsorunkban debütáló Dávid Bence blogger elmondta, jó tanuló módjára nem csak a Nagy Attila Tibor-féle tanácsokat, hanem Joe Biden kampánystratégiáját is átvették.

Meglátása szerint

mindig az kiabál a leghangosabban, akinek a háza ég

és a Závecz felmérése azt mutatja, rendesen ég a ház az ellenzéki oldalon, így nem véltlen, hogy ilyen bejegyzésekkel jönnek elő.

Boros Bánk Levente úgy látja, a következő fél évben arról lesz szó, hogy a kormány jó kezelte-e a válságot, vagy sem.

Európában számtalan egészségügyi miniszter már belebukott ebbe válságba, sőt regnáló kormányoknak is ment le a népszerűsége, de Magyarországon nem bukott bele sem a kormány és nem ment le sem a kormány, sem pedig a kormányfő népszerűség – mutatott rá a Médianéző ügyvezetője.

Emlékeztetett, Gyurcsány Ferenc volt az, aki hazánkban morális, majd közbiztonsági válságot okozott, majd a tragikus gazdasági válságkezelésbe bele is bukott,

ma pedig kiáll és „egy sikeres válságkezelővel szemben elkezd emberkedni”.

Teljes adás:

HírTV

 

 

További epizódok

Troll: Nagyító alatt a kampánydalok

Lentulai Krisztián vendégei Palányi Nóra a Karc Fm riportere, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Tóth Szabi zenész voltak 2021. szeptember 18.

Troll: Az áruló a legrosszabb állatfajta

 M. Dobos Marianne vendégei a Trollban Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője, Dávid Bence mérnök, a Konverzió szerzője valamint Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője voltak. 2021. július 02.

Troll: Ezek a liberálisok tényleg nem értik a magyar emberek lelkét

Ezúttal Pindroch Tamás, Kacsoh Dániel és Boros Bánk Levente tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. június 25.

Legfrisebb híreink

Elhunyt Jeles Eszter zsoké

A 21 éves lány szeptember 5-én az Isztambulban rendezett Fegentri női amatőrlovas világbajnokságon szenvedett súlyos balesetet.

Kiütéses ferencvárosi győzelem

A Ferencváros 9-0-ra győzött Hatvanban a labdarúgó MOL Magyar Kupában, és a sorozat legjobb 32 csapata közé jutott, az összecsapáson Myrto Uzuni hat gólt szerzett.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!