2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Troll

Troll: Sosem kellett ahhoz titkosszolgálati módszer, hogy Karácsony Gergely lebőgjön

A Hír TV Troll című műsorában szó esett róla: az Origo cikke megírta azt a különös jelenséget, hogy mára valahogy elhallgattak az ellenzéki médiumok, és már próbálnák eltüntetni a Karácsony Gergely, mint őszintén feltárulkozó ellenzéki politikus hangfelvételével kapcsolatos botrány fejleményeit. Ez ugye, azért furcsa, mert a számukra fontos témáknál, mint amikor például a CEU-ról volt szó, egy nap alatt 17 cikk született, és képesek voltak hetekig rágódni rajta. Most meg valamiért csönd van. Tehát őszödi beszéd újra töltve, Karácsony Gergely megint kifakadt – nem először. A balliberális sajtó gyorsan reagált és már mosdatják a kedvencüket, míg Karácsony kínos magyarázkodás révén próbálja menteni ami menthető. A Soros blog újságírója tiszta szívvel szeretett volna belekötni a kormányinfón a családtámogatási rendszerbe, de nem sikerült. Ezt is megmutatták a műsorban. És beszéltek a fővárosban, és az egész világon tartott klíma sztrájk kapcsán napjaink zöld hőséről, a már majdnem szentté avatott kicsi Greta Thunbergről. De az sem marad ki az e heti Troll tálalásából, hogy már megint hazudott a HVG, most épp a budavári bérlakások kapcsán, aminek tetejébe még a derék Tóta W. Árpádnak is bocsánatot kell kérnie – miért másért? – magyargyalázásért… És ha már itt tartott a disputa, az adás második felében arra is fény derült, hogyan kell nevezni egy transznemű férfit, aki gyermeket szült? Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője, Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa, és Szarvas Szilveszter, a Pestisrácok.hu főszerkesztő-helyettese ezen a héten sem takarékoskodtak a pikírt megjegyzéseikkel.

  • Troll: Sosem kellett ahhoz titkosszolgálati módszer, hogy Karácsony Gergely lebőgjön

„Mit keres itt egy ásó? Teszem fel a költői kérdést – kezdte a műsorvezetőnő, a stúdióban elfektetett ásóra pillantva. Az adás felvezető kérdése arra a párbeszédre utalt, amely a nemrég kiszivárgott, és azóta hírhedtté vált Karácsony Gergely féle hanganyag talán legelgondolkodtatóbb mozzanataként rögzült a köztudatban:

„– Figyelj, ha én visszamegyek Zuglóba, akkor engem ott elásnak.

– De milyen értelemben? Megválasztanak, nem?

– Az a baj, hogy most tudnék mesélni néhány sztorit, de a szocikkal közösen nem tudunk indulni.

– Elmérgesedett teljesen ez a Tóth Csaba viszony?

– Mindig is el volt mérgesedve csak politikailag le volt drótozva. De hát hogyha én…

– Igaz, hogy megfenyegette a családodat?

– Ne viccelj. Többször. Ezek nagyon súlyos történetek. „

„El ne süljön, mint a Csehovi darabban a pisztoly. El ne ássunk valakit, bár Karácsony nincs itt”

– reagált Pindroch Tamás, majd hozzátette: „Azt mondja Karácsony, hogy ezt ő már elmondta, különböző összefüggésekben. Én még ezt az ásós sztorit nem hallottam, meg a fenyegetést sem”.

Boros Bánk Levente felidézte, hogy Karácsonynak nem ez volt az első esete a kínos hangfelvételek kapcsán, és a mostani magyarázkodása, amely mellé odaállt az ellenzéki sajtó „titkosszolgálati szálat” sejtetve, a Médianéző ügyvezetője sommásan úgy fogalmazott:

„Nem kell ahhoz titkosszolgálat, hogy Karácsony felsüljön. Magától is ilyen hülye. Ezt látjuk."

Szarvas Szilveszter is hozzászólt:

„Egyértelműen Gyurcsány Ferenc áll a háttérben. Ki más állhatna? Hát neki és Dobrev Klárának áll érdekében az, hogy Karácsony Gergely ne egy választási sikerrel rendelkező főpolgármester legyen, mert, ha ez így történne, akkor 2020-21-ig Karácsony felépíthetne egy olyan mozgalmat, vagy politikai pártot, amiből a Gyurcsányékat kihagyja. És a DK-t egy az egyben elfelejti, mint ahogy – tudjuk – Gyurcsány Ferencet borzasztóan utálja, neki nem ez az érdeke, hanem hogy Dobrev Klárát felépítse."  

Hír TV 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tisztességtelenül és jogszerűtlenül járhatott el Magyarék honlapja + videó

Tisztességtelenül és jogszerűtlenül járhatott el Magyarék honlapja + videó

„Valakitől kaptunk egy adatvédelmitájékoztató-mintát, és azt kitettük. Ennyi történt. Nem akartunk érte külön fizetni” - ezt maga Magyar Péter nyilatkozta a Magyar Nemzet riporterének. Az ügyben most megszólalt Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke is.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!