2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Túlélve Bolíviát

Következik:

Híradó 12:00

Troll

Troll: Sírni lehet attól, amit a baloldal a járvány alatt tesz

  • Troll: Sírni lehet attól, amit a baloldal a járvány alatt tesz

Mivel érkeztetek? Biciklivel vagy az alagúton keresztül

– tette fel a kérdést M. Dobos Marianne vendégeinek.

Erre Kovács Zoltán államtitkár azt válaszolta, hogy az alagúton keresztül, de nem tudja, hogy hol jöttek be, de azt sem, hogy hol mentek ki, mert nagyon hosszú volt - jegyezte meg viccesen.

Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója vette át tőle a szót, aki arról beszélt, hogy Karácsony Gergelytől kérte kölcsön a biciklit, de nem adta, mert ő használja. Nacsa Lőrinc pedig mindehhez hozzátette, hogy ő is az alagúton keresztül érkezett, mivel a főpogármester még nem kezdte meg a Lánchíd felújítását, ezért dugó volt.

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár ezt követően Stummer János és Jakab Péter kirohanásai kapcsán megjegyezte, hogy

az elmúlt hetekben felerősödött az a folyamat, hogy bármi is történjen ebben az országban, az ellenzék arra próbál felhasználni, hogy olyasmit mondjon rá, ami az ellentéte a valóságnak.

Majd rámutatott arra, hogy ez a módja a politikacsinálásnak nem tudni hova vezet.

Nacsa Lőrinc szerint egy baloldali bingót látunk, hogy ki tud nagyobb hülyeséget mondani. A KDNP frakciószóvivője szerint

egy harc zajlik, hogy ki tud nagyobb blődséget mondani, mert így feliratkozhat a Gyurcsány-listára.

M. Dobos Marianne erre azt a megjegyzést tette, hogy nem lehet tudni ki nyer náluk, mert elég sok információt hallani mostanság. Azért a feleség erős versenyben van most Jakabbal, a potméter odalengett ki – fűzte hozzá Kovács Zoltán.

Ezután kitértek a baloldal oltásellenes kampányára is. Kovács Zoltán ennek kapcsán leszögezte, hogy az ember csak akkor látja, hogy a védekezéssel mennyi feladat van, hogyha benne van a sűrűjében, és azon dolgozik, hogy minél hamarabb visszatérhessünk a normál életünkhöz. Ehhez képest a baloldal folyamatosan muníciót próbál találni, és a valóságot a gyűlöletükhöz görbíteni (…)

Valójában nem viccelődni, hanem sírni volna kedve a legtöbbeknek attól, amit az ellenzéki oldalon lát az utóbbi időben. Legyen az a vakcinákhoz, az intézkedésekhez vagy a komplett járványügyi helyzethez való hozzáállásuk

– húzta alá az államtitkár.

Hollik István ezt követően felidézte a Gyurcsány-párti háziorvos, Komáromi Zoltán azon kijelentését, hogy a betegség, jobb mint a vakcina. A kommunikációs igazgató

ezt hatalmas felelőtlenségnek nevezte, hiszen ha valaki hallgat erre az egészségpolitikusra, és emiatt nem adatja be magának a kínai oltóanyagot, az akár az életébe is kerülhet.

A műsor hátralévő részében foglalkoztak a baloldal macskás cukiskodásával és Vera Jourová EB-biztos újabb aggodalmaskodásaival is.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!