2021. 10. 16. Szombat Gál napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Troll

Troll: Rámutattunk az ellenzéki praktikákra

A megújult Troll e heti adása többek között az őszi parlamenti időszak első etapjáról, valamint az ellenzéki előválasztásról szólt. És akik „trollcső” alá vették az eseményeket Lentulai Krisztián házigazda vezényletével: Palányi Nóra, a Karc Fm riportere, Kalmár Tibor médiaguru, író, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Tóth Szabi zenész.

Teljes műsor:

Hír TV

További epizódok

Troll: Ha valaki megbukott a buliban, akkor az a Momentum

Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa, Tóth Szabi zenész, Kalmár Tibor író, médiaguru és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc voltak Lentulai Krisztián vendégei. 2021. október 09.

Troll: Jakab Péter elhitte magát, ez lett a veszte

Palányi Nóra a Karc Fm riportere, Tóth Szabi zenész, Kalmár Tibor író, médiaguru és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc voltak Pindroch Tamás vendégei. 2021. október 02.

Troll: Nagyító alatt a kampánydalok

Lentulai Krisztián vendégei Palányi Nóra a Karc Fm riportere, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Tóth Szabi zenész voltak 2021. szeptember 18.

Legfrisebb híreink

Vezércikk: Orbán szerint plüssmacikkal nem lehet megvédeni határt

Ismét olvastunk a sorok között, akik pedig segítettek a bal- és jobboldali sajtóhírek hátterének elemzésében: Deák Dániel, aki szerint már az ellenzéki szimpatizánsok is felháborítónak tartják, amit Brüsszel a keleti vakcinákkal művel, Bayer Zsolt, aki szerint valóság nevű nagybátyánk Keletre költözött, a Nyugat pedig teljesen elveszítette realitásérzékét; Kiszelly Zoltán, aki szerint Gyurcsány Ferenc már a KISZ-ben tanulta a Machiavellizmust, a többiek az ellenzékben viszont még csak most kapizsgálják. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.

Lehet-e jobboldali politikát folytatni a baloldalon?

A Jobbik volt alelnöke szerint, ha Márki-Zay Péter nyeri az előválasztást a DK miatt nem lesz mozgástere az ellenzéki térfélen. A Napi aktuálisban Volner János független parlamenti képviselő volt a vendégünk.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!