2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Troll

Troll: Magyarországon az ellenzéki újságírók hatalmi központnak képzelik magukat

A Troll vendégei Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa és Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője voltak.

 

Nem dugó, hanem biciklisáv, nem térdig érő gaz, hanem méhlegelő. Nem beszél angolul, csak olvas: „read only” fokozatba kapcsolt a hiperpasszív főpolgármester. Adjuntkus, 650 ezer négyzetkilométeres parkosítás és “nem lesz csend” - fordított alapállásban. Ezen a héten is nagyot alkottak a haladók. Navalnij már majdnem meghalt de feltámadt, magyarok beutazását korlátozó osztrákok és azonnali kórházbezárások - többek közt ilyen fake news-okkal riogatott a ballib sajtó. Ezeket a témákat véleményezte a héten M. Dobos Marianne vendégeivel.

 

Régóta tudjuk, hogy Magyarországon két dologhoz mindenki ért: a futballhoz és a politikához -  jegyezte meg Boros Bánk Levente. A Médianéző ügyvezetője úgy látja:

Magyarországon az ellenzéki újságírók hatalmi központnak képzelik magukat. Az gondolják ők a politikusok helyett is dönthetnek.

Megnyugtató, ha Karácsony Gergelyből miniszterelnök lesz, nem ő dönti el az állam ügyeit, hanem a felesége – utalt Kacsoh Dániel ezzel arra a Karácsony interjúra, ahol azt mondta, hogy felesége hamarabb érezte úgy, hogy vállalnia kell a miniszterelnök-jelöltséget.

Ha Karácsony, akkor megvan neki a tolmácsa, Dobrev Klára személyében - ezt már Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa fűzte hozzá a beszélgetéshez.

Teljes adás: 

Hír TV

 

 

További epizódok

Troll: Nagyító alatt a kampánydalok

Lentulai Krisztián vendégei Palányi Nóra a Karc Fm riportere, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Tóth Szabi zenész voltak 2021. szeptember 18.

Troll: Az áruló a legrosszabb állatfajta

 M. Dobos Marianne vendégei a Trollban Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője, Dávid Bence mérnök, a Konverzió szerzője valamint Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője voltak. 2021. július 02.

Troll: Ezek a liberálisok tényleg nem értik a magyar emberek lelkét

Ezúttal Pindroch Tamás, Kacsoh Dániel és Boros Bánk Levente tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. június 25.

Legfrisebb híreink

Elhunyt Jeles Eszter zsoké

A 21 éves lány szeptember 5-én az Isztambulban rendezett Fegentri női amatőrlovas világbajnokságon szenvedett súlyos balesetet.

Kiütéses ferencvárosi győzelem

A Ferencváros 9-0-ra győzött Hatvanban a labdarúgó MOL Magyar Kupában, és a sorozat legjobb 32 csapata közé jutott, az összecsapáson Myrto Uzuni hat gólt szerzett.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!