2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Troll

Troll: Könnyű volt eddig az oldalvonalról bekiabálgatni

Emlékeznek még az országgyűlési választások utáni gyűlölködésekre a ballib sajtótól? A Fideszes kétharmad után a libsi peopagandisták hazánkat és a választókat mucsaizták, az Index például akkor azt böfögte fel magából, hogy hogyan lehetett ennyire hülye egész Magyarország? Ja, amikor a Fidesz nyer, akkor nincs demokrácia, de ha ők, mint most Budapesten, akkor van és tort ülnek a szakma hamis papjai? Persze ismerjük őket. A felforgatóknál a sajtószabadság is csak akkor fontos, ha róluk van szó és a Népszabadságért kell könnyeket hullatni, de a vélemény- és sajtószabadság még véletlenül sem kerül veszélybe akkor, amikor polgármesterük, Karácsony Gergely a Lokált akarja elhallgattatni. Nehéz öt év elé nézünk, de a végén úgyis nekünk lesz igazunk!

  • Troll: Könnyű volt eddig az oldalvonalról bekiabálgatni

Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa rögtön a műsor elején azt sérelmezte, hogy az új főpolgármester a Lokál-t szűntetné meg.

„Újságokat akarnak megszüntetni, például a Lokált. A főpolgármester egy sajtóterméket akar megszüntetni, de semmi tiltakozás nincs. Nem vettem észre, hogy agyon neki rontottak volna az ellenzéki média részéről, hogy meg akarja szüntetni a sajtószabadságot. Hát ez a kettős mérce”

- fogalmazott Pindroch Tamás.

Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap lapszerkesztője arról beszélt furcsállja, hogy ez ellenzéki média az Orbán kormány bukásáról ír.

„Ezek szerint mégsem annyira függetlenek, ha tudnak minek örülni amikor ilyesmi történik”

- mondta Kacsoh Dániel.

Farkas Örs, politikai elemző azt mondta arra lesz kíváncsi azok, akik mandátumokhoz jutottak, például a Momentumosok, hogyan fognak dolgozni.

„Eddig ellenzéki létben az nagyon könnyű volt, amikor az oldalvonalról szotyizgatva lehetett bekiabálni a meccsre, de most oda kell állni, fel kell ölteni a mezt és el kell kezdeni futballozni. Kíváncsi vagyok, hogy ezek a srácok mit fogak most csinálni. Itt testületi ülésre kell majd menni, egyébként majd a választókkal kell találkozni, a szemükbe kell nézni”

- jelentette ki Farkas Örs.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!