2022. 01. 16. Vasárnap Gusztáv napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Vetítő 11:05

Troll

Troll: Kiderült, kik álltak valójában a Gyurcsány-film letiltása mögött

Vincze Emília, a Célpont riportere, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Tóth Szabi zenész a Trollban. Meghívott vendégünk pedig ezúttal Kálomista Gábor producer volt. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.

Tapolcán továbbra sem lehet moziban megtekinteni az Elk*rtuk című filmet. Kálomista Gábor, aki jól ismeri a várost, hiszen édesanyja is ott lakott 25 éven keresztül, adásunkban elmondta: Akit „ők” most maguk előtt próbálnak tolni a Tapolcai Városi Mozi igazgatóját, Bakonyi Veronikát jól ismeri és ő egy filmszerető ember.

Nem csak meggyőződésem, hanem tudom is, hogy neki semmi köze ehhez, hanem a két „bátor jobbikos bajnok”, az országgyűlési képviselőjük és a városvezető utasította személyesen, hogy ezt kell írni, majd nem állnak ki, hogy ők voltak, hanem ezt a szerencsétlen asszonyt próbálták úgy megvédeni, hogy egyre jobban betolták az aknatűzbe (…) ilyenek a derék tapolcai jobbikos legények, akik olyan szinten próbálják a Gyurcsány s*ggét kinyalni, hogy már nem győznek balról hova előzni

– fogalmazott a producer.

Kálomista Gábor hozzátette: egy meggyőződéses jobbos várost becsaptak, amikor azt mondták, nincs közük Gyurcsány Ferenchez, majd nagyon gyorsan rácsatlakoztak erre a vonatra.

Amit Tapolcán csinálnak, az nettó fasizmus, a helyiek közül sokan nincsenek megelégedve azzal, hogy a város a saját eszmeiségét próbálja egy filmen keresztül kifejezni, tehát betiltani a filmet, a városvezetés komoly cenzorként működik

– jegyezte meg.

De, hová tűnt Gyurcsány Ferenc?

Vincze Emília, a Célpont riportere azt a témát vetette fel, hogy a bukott miniszterelnök teljesen eltűnt az utóbbi hetekben? Nem tudjuk, mi lehet vele, nem aktív a Facebookon. Vajon mi ez a rejtélyes eltűnés?

Liverpooli merénylet

Gav Duncan a liverpooli merényletre hívta fel a figyelmet. Szerinte a radikális iszlamisták egyáltalán nem valók az európai életre. Kiemelte, a baloldali Daily Mail szinte sajnálkozva írt a félresült merényletben életét vesztett terroristáról. Tényleg sajnálni kell azt, aki embereket akart a halálba vinni.

Magyarországról közvetítették MTV EMA-t

Tóth Szabi zenész szerint az tény, hogy a világsztárok mellett csak az LMBTQ-közösség tagjai kaptak díjakat. Tényleg egy ilyen direkt provokációra lett ez az egész kifuttatva?

Teljes adás:

HírTV

 

További epizódok

Troll: Igény van a normalitásra Magyarországon!

Ezen a heten a Trollban Vincze Emília, Toth Szabolcs, Gav Duncan és Kalmár Tibor elemzi a hét legvitatottabb témáit, a már megszokott egyedi stílusban. 2022. január 15.

Troll: Az ellenzék nem versenyt akar, hanem eltaposni....

Az idei első Troll vendégei Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence a Fidesz illiberális NER-táncosa voltak. Műsorvezető Lentulai Krisztián. 2022. január 08.

Troll: A békemenet volt az év legmeghatározóbb élménye

Az év utolsó Trolljának második részében Hollik István, a Fidesz- KDNP kommunikációs igazgatója, Nacsa Lőrinc KDNP-s országgyűlési képviselő, Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa és Tóth Szabi zenész volt Lentulai Krisztián vendége. 2021. december 31.

Legfrissebb híreink

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!