2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Napi aktuális 04:40

Troll

Troll: Kedves ellenzék, Sorosnak igaza van, magyar siker született Brüsszelben!

A Hír TV Troll című műsorában Kacsoh Dániel, Boros Bánk Levente és Pindroch Tamás voltak M. Dobos Marianne vendégei. A téma mi más lehetett volna, mint a józan ész diadala Brüsszelben és Soros orbitális veresége.

  • Troll: Kedves ellenzék, Sorosnak igaza van, magyar siker született Brüsszelben!

Soros György nem örült a magyarok és a lengyelek brüsszeli győzelmének. Hiszen tollat ragadott, és leírta a véleményét a történtekről - vezette fel a műsor első témáját M. Dobos Marianne műsorvezető.

Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa erre csak annyit reagált, hogy biztos az örök kötvény-bizniszt sajnálja.

Pedig milyen „jót” tett Soros 1992-ben a britekkel is, de a franciáknak is „segített” már, azokról az ázsiai országokról ne is beszéljünk, amelyeknek a valutáit bedöntötte

– jegyezte meg.

Kacsoh Dániel mind ehhez hozzáfűzte, hogy az OTP-nél is „nagyon szeretik” a magyar származású, Amerikában élő spekulánst. A Mandiner belpolitikai rovatvezetője ezt követően azt a kérdést feszegette, hogy a csütörtökön történtek után vajon, Soros által pénzelt NGO-k nekiesnek-e majd Angela Markel torkának, és kivégzik-e a német kancellárt virtuálisan.

Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője arra mutatott rá, hogy a Nézőpont Intézetnél összegezték az elmúlt 30 nap történéseit és reakcióit vétóügyben, és felhívta arra a figyelmet, hogy ebben a bő egy hónapban Soros György nagyon produktív volt, és három írással is reagált a történésekre. Boros Bánk Levente arra is kitért, hogy

a legutolsó írásból az jön át, hogy a spekuláns „kiakadt”, ez a szóhasználatból is kiderült. Lopással vádolta meg a magyar miniszterelnököt, valamint azzal, hogy Orbán Viktor az unióból való kilépési szándék bejelentésére készült.

Kacsoh Dániel az elhangzottak kapcsán azt is megjegyezte, hogy a vétó egy uniós jogkör, szemben a jogállamisági mechanizmussal. A rovatvezető szerint

a baloldal jobban tenné, hogyha elfelejtené azt a narratívát, hogy Orbán Viktor veszített a tárgyalásokon, miközben maga Soros György ismerte be a vereséget.

A műsor hátralévő részében szóba került az is, hogy a Momentum is beleállt az ellenzéki előválasztás történetébe, de az ukrán határon csempészcigarettával lebukott egykori MSZP-s politikus ügyét sem hagyhatták szó nélkül.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!