2021. 09. 18. Szombat Diána napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hírek 18:00

Troll

Troll: Karácsony = Gyurcsány

A Troll vendégei Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa és Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője voltak.

 

Karácsony Gergely az Economistnak azt nyilatkozta: Orbán alacsony és kövér, ő viszont magas és vékony. Egyértelműen alkalmas! Többek között erről is elmondták véleményüket M. Dobos Marianne vendégei a Trollban. 

Annyira számít a magasság – hogy amikor Karácsony Gergely korábban miniszterelnök-jelölt volt Orbán Viktor akkor is legyőzte - kezdte Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa.

Karácsony=Gyurcsány – tette hozzá.

Nyilvánvalóan tudatos volt ez az Economist-cikk - véli Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője. Ez egy üzenet volt!

Ő egy főpolgármester, aki ráadásul nem beszél angolul. Bármikor kihúzhatták volna ezt a részt a cikkből - mondta Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője

 Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Troll: Az áruló a legrosszabb állatfajta

 M. Dobos Marianne vendégei a Trollban Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője, Dávid Bence mérnök, a Konverzió szerzője valamint Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője voltak. 2021. július 02.

Troll: Ezek a liberálisok tényleg nem értik a magyar emberek lelkét

Ezúttal Pindroch Tamás, Kacsoh Dániel és Boros Bánk Levente tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. június 25.

Troll: Aki fellép a fellépés ellen, az morálisan rossz oldalon áll

A Troll vendégei Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője, Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Dávid Bence mérnök voltak. 2021. június 18.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!