2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Troll

Troll: Karácsony Gergely képes saját magát szembeköpni

A Hír TV Troll című műsorában szó lesz többek között arról, hogy új értelmezést kapott október 23. a ballibeknél, Karácsony Gergely szerint visszatért a köztársaság, cikkekben pedig azt olvashatjuk, hogy a Zeneakadémia nem más, mint egy elmeosztály. A műsor vendégei Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője, Szarvas Szilveszter, a Pestisrácok.hu főszerkesztő-helyettese és Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa, a műsorvezető M. Dobos Marianne.

  • Troll: Karácsony Gergely képes saját magát szembeköpni

Mit szóltok Karácsony Gergely beszédéhez, amikor azt mondja, hogy „azoké is Budapest, akik nem a változásra szavaztak” ezt vissza lehetett volna fordítani, hogy eddig is azoké is volt, akik nem a Fideszre vagy Tarlós Istvánra szavaztak. Egy kicsit ez egy faramuci helyzet neki, nem tudom, hogy kommunikációs szempontból, hogy jön majd ebből ki – vezette fel Karácsony Gergely október 23-i beszédének bejátszását és a következő témát M. Dobos Marianne műsorvezető.

Majd Gál J. Zoltán megmondja neki, ő mindig okosakat tud mondani – tette hozzá Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője.

Mert a köztársaság, amit éppen 30 évvel ezelőtt ezen a napon kiáltottak ki, 8 évvel ezelőtt egyszer csak eltűnt hazánk nevéből és a következő években eltűnt a hétköznapjainkból is, eltűnőben van az életünkből. Ezt a romlást, ezt az értékvesztést állítottuk meg 10 nappal ezelőtt, ezért ez a mai nap a köztársaság újra születésének a napja is! – mondta beszédében karácsony Gergely.

Húha, volt itt minden. – fűzte hozzá a felvételhez M. Dobos Marianne. 

A ballib sajtó is most ezt hangoztatja, hogy visszatért végre a köztársaság, demokrácia van, csak, hogy nem a köztársaság tért vissza, ami egyébként az államformánk, de ahhoz túl sötétek, hogy megértsék, hanem visszatért a Hetihetes, a szocipanoptikum és az ilyen harmadrangú előadóművészek, akik most abban reménykednek, hogy majd közpénzből haknizhatnak. Ezért írnak mindenféle cikket és beszél ilyen sületlenségeket, ostobaságokat Karácsony Gergely, arról már nem is beszélve, hogy milyen érdekes, hogy 1956-ról nem beszélt, 89-ről beszélt október 23-án. Neki ez fontos, 56 nem létezik, úgy, ahogy baloldalon egyáltalán nem szeretnek ezzel az üggyel és ezzel a témával foglalkozni.

-          fejtette ki Szarvas Szilveszter, a Pestisrácok.hu főszerkesztő-helyettese.

Én azt nem értem, hogy mióta beszélnek politikusok Quimby koncert előtt. Volt egy Quimby koncert a városháza parkjában és odament a főpolgármester és beszélt. Erősíti amit Szilveszter mondott, 56-ról nem esett szó, szerintem odatévedt, bement dolgozni „jé egy színpad, emberek, akkor beszéljünk nekik”. Szereptévesztésben vannak egy kicsit, nem is nagyon tudja, hogy mit mondjon, egy beszéden belül is saját magának mond ellent. Lázad a kormány ellen, de a kormánypártra szavazókat próbálja simogatni, majd aztán jönnek majd a dolgos hétköznapok meg a pride zászló, LMBTQ kocsma és a többi érdekes dolog. Ez tényleg az a kategória amikor nem voltak felkészülve arra, hogy ott meg fognak jelenni aztán ez lett a vége.

-          folytatta Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!