2021. május 9.,
vasárnap, Gergely napja

Troll: Gyurcsány fejében már ott van, kit kell kuláknak tekinteni

2021. április 9., péntek 21:52

Nagyot ment Gyurcsány Ferenc a héten a parlamentben, nem is tudjuk, hogy melyik volt a „kedvenc” tőle, a fenyegetőzés, vagy amikor az édesapjáról mesélt. Vélhetően az egész produkció annak a jegyében született, hogy aki csak teheti felejtse el az elmúlt hónapok ellenzéki oltásellenes kampányát, bár az igazat megvallva az nehezen fog a feledés homályába veszni. A Troll e heti vendégei Boros Bánk Levente, a Médinéző ügyvezetője, Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Megadja Gábor, a Századvég vezető elemzője, a Kontra.hu főszerkesztője. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

Gyurcsány Ferenc a sarokba szorított kommunista minősített esete, aki azért reagált ilyen dühösen, mert befürödtek az oltásellenes kampánnyal – hívta fel rá a figyelmet Megadja Gábor.

Úgy fogalmazott,

próbálja a múltat eltörölni és a lelkében a kis tanácsköztársaság kibuggyant.

Boros Bánk Levente szerint Gyurcsány valóban úgy viselkedik, mint egy jóvágású kommunista, nagyon jól tudja, hogy kit kell kuláknak minősíteni. A Médianéző ügyvezetője emlékeztetett, 2006. augusztus 20-án, amikor a tűzijáték alatt emberek haltak meg a Gyurcsány-kormány felelőtlen intézkedései miatt, akkor senkit sem vittek el, mert nyilván

az „a múlt már nem érvényes”.

Adásunkban Skype-on kapcsoltuk Szöllősi Györgyöt, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnökét annak apropóján, hogy elképesztő összeesküvés-elméletek születtek a nyitás és a közelgő labdarúgó Európa-bajnokság kapcsán.

Teljes adás:

HírTV