2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Túlélve Bolíviát 11:00

Troll

Troll: Ezek a liberálisok tényleg nem értik a magyar emberek lelkét

Kik is a hősök valójában? A magyar labdarúgó-válogatott tagjai, vagy az az ember, aki a Németország-Magyarország Európa-bajnoki mérkőzésen szivárványos zászlóval berohant a pályára? Ezúttal Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa, Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

  • Troll: Ezek a liberálisok tényleg nem értik a magyar emberek lelkét

Egy kis politikai haszonért Orbán Viktor tönkretette a magyar foci legnagyobb napját – írta a 444 utalva a gyermekvédelmi törvényre, amit most már szisztematikusan homofób törvénynek emleget a balliberális média. Szerintük úgy tűnik, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a magyar labdarúgó-válogatott helytállása és Eb-szereplése helyett saját magára gondolt. M. Dobos Marianne felvezetőjére reagálva Kacsoh Dániel az említett Bede Márton-cikkből idézett, miszerint „ez a dicsőség még Horthynak és Rákosinak sem adatott meg, pedig az ő idejükben tényleg ünnep volt a magyar válogatott minden meccse”. A Mandiner belpolitikai rovatvezetője szerint a 444-es újságíró nagyon nem érti világot, nem érti a nemzet fogalmát és azt sem, hogy milyen szurkolni a nemzeti 11-nek, és így próbál meg frappáns és kemény lenni.

Akinek nincs helyén a szíve, az így viselkedik

– tette hozzá Pindroch Tamás. A Figyelő főmunkatársa szerint pont így tesz az ellenzék is, ez a hozzáállásuk a labdarúgásunkhoz, sőt a nemzethez, a nemzeti ügyekhez is.

Boros Bánk Levente úgy fogalmazott, van ez a 444-es brigád Bel-Budán, akik klimpíroznak egy billentyűn a monitor mögött és azt gondolják, hogy meg tudják mondani, melyik a magyar futball legnagyobb napja.

Mi átérezzük, hogy mit jelent a közösség, a futball, a nemzet, de Bede Mártonéknak ez mind mást jelent

– közölte a Médianéző ügyvezetője.

A téma kapcsán Boros Bánk Levente felidézte, hogy a népszavás Németh Péternek a Budapest utcáin vonuló magyar szurkolókról természetesen a náci idők jutottak eszébe.

Ezek tényleg nem értik, nem értik a magyarokat, hogy mi a viszonyuk a nemzethez a válogatotthoz és azt sem értik, hogy mi a szerepe a sportnak és a labdarúgásnak

– tette hozzá.

Teljes adás:

HírTV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!