2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Troll

Troll: Ezek a liberálisok tényleg nem értik a magyar emberek lelkét

Kik is a hősök valójában? A magyar labdarúgó-válogatott tagjai, vagy az az ember, aki a Németország-Magyarország Európa-bajnoki mérkőzésen szivárványos zászlóval berohant a pályára? Ezúttal Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa, Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

Egy kis politikai haszonért Orbán Viktor tönkretette a magyar foci legnagyobb napját – írta a 444 utalva a gyermekvédelmi törvényre, amit most már szisztematikusan homofób törvénynek emleget a balliberális média. Szerintük úgy tűnik, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a magyar labdarúgó-válogatott helytállása és Eb-szereplése helyett saját magára gondolt. M. Dobos Marianne felvezetőjére reagálva Kacsoh Dániel az említett Bede Márton-cikkből idézett, miszerint „ez a dicsőség még Horthynak és Rákosinak sem adatott meg, pedig az ő idejükben tényleg ünnep volt a magyar válogatott minden meccse”. A Mandiner belpolitikai rovatvezetője szerint a 444-es újságíró nagyon nem érti világot, nem érti a nemzet fogalmát és azt sem, hogy milyen szurkolni a nemzeti 11-nek, és így próbál meg frappáns és kemény lenni.

Akinek nincs helyén a szíve, az így viselkedik

– tette hozzá Pindroch Tamás. A Figyelő főmunkatársa szerint pont így tesz az ellenzék is, ez a hozzáállásuk a labdarúgásunkhoz, sőt a nemzethez, a nemzeti ügyekhez is.

Boros Bánk Levente úgy fogalmazott, van ez a 444-es brigád Bel-Budán, akik klimpíroznak egy billentyűn a monitor mögött és azt gondolják, hogy meg tudják mondani, melyik a magyar futball legnagyobb napja.

Mi átérezzük, hogy mit jelent a közösség, a futball, a nemzet, de Bede Mártonéknak ez mind mást jelent

– közölte a Médianéző ügyvezetője.

A téma kapcsán Boros Bánk Levente felidézte, hogy a népszavás Németh Péternek a Budapest utcáin vonuló magyar szurkolókról természetesen a náci idők jutottak eszébe.

Ezek tényleg nem értik, nem értik a magyarokat, hogy mi a viszonyuk a nemzethez a válogatotthoz és azt sem értik, hogy mi a szerepe a sportnak és a labdarúgásnak

– tette hozzá.

Teljes adás:

HírTV

 

 

További epizódok

Troll: Nagyító alatt a kampánydalok

Lentulai Krisztián vendégei Palányi Nóra a Karc Fm riportere, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Tóth Szabi zenész voltak 2021. szeptember 18.

Troll: Az áruló a legrosszabb állatfajta

 M. Dobos Marianne vendégei a Trollban Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője, Dávid Bence mérnök, a Konverzió szerzője valamint Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője voltak. 2021. július 02.

Troll: Aki fellép a fellépés ellen, az morálisan rossz oldalon áll

A Troll vendégei Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője, Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Dávid Bence mérnök voltak. 2021. június 18.

Legfrisebb híreink

Elhunyt Jeles Eszter zsoké

A 21 éves lány szeptember 5-én az Isztambulban rendezett Fegentri női amatőrlovas világbajnokságon szenvedett súlyos balesetet.

Kiütéses ferencvárosi győzelem

A Ferencváros 9-0-ra győzött Hatvanban a labdarúgó MOL Magyar Kupában, és a sorozat legjobb 32 csapata közé jutott, az összecsapáson Myrto Uzuni hat gólt szerzett.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!