2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Kormányinfó 11:00

Troll

Troll: Ez patkányújságírás

Kőkeményen beolvasott a magukat függetlennek mondó ellenzéki sajtóorgánumoknak Szarvas Szilveszter, Pindroch Tamás és Boros Bánk Levente Troll című műsorunkban annak apropóján, hogy ismét az ellenzéki média célkeresztjébe kerültek az Orbán-kormány családtámogatási intézkedései. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

  • Troll: Ez patkányújságírás

Felfordul az ember gyomra olyan címadások születtek az ellenzéki médiumoknál a III. Budapesti Demográfiai Csúcs apropóján – jelentette ki Szarvas Szilveszter. A PestiSrácok főszerkesztő-helyettese szerint, amit az ellenzéki sajtó művel az „kútmérgezés”. Az újságíró emlékeztetett, februárban az évértékelőn Orbán Viktor „mattolta” az ellenzéket, amikor ismertette, hogy jön a hétpontos családvédelmi akcióterv, hiszen a kiemelt gazdaság növekedés lehetőséget ad arra.

Ezzel nem tudnak mit kezdeni, nem is nagyon akarnak és ilyenkor mindenbe belekötnek, a leggusztustalanabb módon

– tette hozzá.

Pindroch Tamás szerint ennél az „undorító stílusnál” már nem is beszélhetünk ellenzéki újságírásról. Feltette a kérdést:

valójában a normalitás ellenzéke ez a sajtó?

A Figyelő főmunkatársa leszögezte, az a családpolitika, amit a kormány visz, az a normalitás családpolitikája. Az újságíró egyúttal arra biztatta a kormányt, hogy még többet adjon a családoknak, hogy minél több gyermek jöjjön a világra.

Erre az újságírásra nem lehet mást mondani, mint azt, hogy ez patkányújságírás Pindroch Tamás szerint.

Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője Orbán Viktornak a demográfiai csúcson elmondott beszéde kapcsán arról beszélt, hogy mindenki láthatta, az elhangzottak mögött van egy tartalom, kulturális kérdésről, nemzetmegtartó kérdésről van szó, ezen kívül pedig a kormányfő szövetségeseket keres és talál is, hiszen több külföldi vezetővel fogalmazták meg a gondolataikat, vagyis politikai demonstráció is történt a demográfiai programok mellett.

Az elemző szerint azért leegyszerűsítő az ellenzéki sajtó kommunikációja, azért próbálja kikarikírozni a kormányfő beszédét, mert a saját egzisztenciáját félti.

Teljes adás:

 

További témáink: 

  • Karácsony Gergely többször is eltévedt: Csepel után, most a Nemzeti Múzeumot nem találta meg, de zuglóban is segítséget kért.
  • Jól teljesít az ipar, de meddig?
  • Siófok beperelte a propaganda oldalakat, végül kiderült, hogy mégsem.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megszólalt a kegyelmi ügyről Balog Zoltán

Megszólalt a kegyelmi ügyről Balog Zoltán

A református püspök exkluzív nagyinterjút adott a 777-nek, amelyben először beszélt a köztársasági elnök lemondásához vezető ügyről. Balog Zoltán az interjú során a bicskei gyermekotthon áldozatainak is üzent: azt mondta, megrendítették a történtek, és bocsánatot kért tőlük.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!