2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Troll

Troll: Ez a „vakcinanácizmus” emberéleteket veszélyeztet

Ki lesz vajon a DK miniszterelnök-jelöltje? Miért alakult ki sorbanállás az oltásokért? A Telex szerint pedig Orbán Viktor csak meglovagolta a járvány hozta médiafelületet és azzal nyert új népszerűséget. Emellett üzent az amerikai külügyminiszter, hogy mélységesen aggódik a magyar médiaviszonyokért. Ezekről is szó volt az e heti Trollban. M. Dobos Marianne vendégei Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa és Kacsoh Dániel a Mandiner belpolitikai rovatvezetője voltak. 

 

Nagyjából félév aknamunkája van az ellenzéknek abban, hogy az emberek inkább a nyugati vakcinákat részesítik előnyben – mondta Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője. Szerencsére nem volt annyira hatásos, hogy teljesen ellehetetlenítse a Sinopharm és a Szputnyik esélyeit idehaza.

Sőt, ahogy Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa meg is említette Nyugat-Európában irigylik a magyar lehetőséget – Németországban az 50 alattiak jóesetben őszre kapnak időpontot, sőt van olyan ország, ahol nem lehet választani az oltóanyagok közül sem.

A politikai addig nem mehet el, hogy emberek életével játsszon!

Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője kiemelte, hogy az ellenzék bizony a saját táborának életét veszélyezteti. 

 Ez a vakcinanácizmus nagyon kemény tud lenni és emberéletekbe is kerülhet - jegyezte meg Kacsoh Dániel. 

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Troll: Nagyító alatt a kampánydalok

Lentulai Krisztián vendégei Palányi Nóra a Karc Fm riportere, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Tóth Szabi zenész voltak 2021. szeptember 18.

Troll: Az áruló a legrosszabb állatfajta

 M. Dobos Marianne vendégei a Trollban Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője, Dávid Bence mérnök, a Konverzió szerzője valamint Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője voltak. 2021. július 02.

Troll: Ezek a liberálisok tényleg nem értik a magyar emberek lelkét

Ezúttal Pindroch Tamás, Kacsoh Dániel és Boros Bánk Levente tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. június 25.

Legfrisebb híreink

Elhunyt Jeles Eszter zsoké

A 21 éves lány szeptember 5-én az Isztambulban rendezett Fegentri női amatőrlovas világbajnokságon szenvedett súlyos balesetet.

Kiütéses ferencvárosi győzelem

A Ferencváros 9-0-ra győzött Hatvanban a labdarúgó MOL Magyar Kupában, és a sorozat legjobb 32 csapata közé jutott, az összecsapáson Myrto Uzuni hat gólt szerzett.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!