2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Troll

Troll: Ez a kormány komolyan gondolja a felelősséget

A hét elején néhány olyan információ látott napvilágot Szájer Józseffel, a Fidesz volt EP-képviselőjével kapcsolatban, amely finoman szólva is nagy visszhangot kapott. Emellett pedig a Fidesz-KDNP pártszövetség számára cseppet sem fér bele.

  • Troll: Ez a kormány komolyan gondolja a felelősséget

„Amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele. Harmincéves munkáját nem fogjuk elfelejteni és megtagadni, de cselekedete nem elfogadható, és nem védhető. A történtek után az egyetlen helyes döntést hozta, amikor bocsánatkérés mellett Európai Parlamenti mandátumáról lemondott, és a Fideszből kilépett. Döntését tudomásul vettük.”

- reagált Orbán Viktor miniszterelnök a héten történtekre.

Troll című műsorunk vendégei ezúttal, Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője, Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa többek között erről is beszélgettek M. Dobos Marianne műsorvezetővel.

„Vérszemet kaptak a balliberális oldalon, bejött nekik az a módszer, az a mocskos stílus, amivel Trumpot és a Trump támogatóit diszkreditálták az Egyesült Államokban.”

- jegyezte meg Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője

„Az Egyesült Államokban része a politikának, a hiteltelenítésnek, hogy erre kampányokat építenek fel. Tehát minden politikusnak nagyon meg kell néznie a következő időszakban és arra rácsatlakozva, amit az előbb mondtál, Biden még nem elnök pillanatnyilag. Most képzeljük el, hogyha elnök lesz. (…)”

- tette hozzá Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa.

„Néhány napon belül Szájer József élete lenullázódott. Tehát van következménye annak, amit tett. Kikerült a saját pártközösségéből, úgymond a saját politikai családjából és elveszítette a munkáját, mindent. Adott esetben rendőrségi eljárás elé is néz. (…) Azt tegyük hozzá, hogy ez a kormány a felelősséget nagyon komolyan gondolja és aki ilyet csinál, annak nincs helye nyilván ebben a közösségben.”

- hangsúlyozta Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Erős nemzeti felhatalmazással érkezik az EU-csúcsra Orbán Viktor

Erős nemzeti felhatalmazással érkezik az EU-csúcsra Orbán Viktor

Orbán Viktor érkezik a második legnagyobb nemzeti felhatalmazással (44,82 százalék) a hétfői informális EU-csúcsra. Ezzel szemben az Európai Tanácsban legnagyobb szavazati súllyal rendelkező Olaf Scholz német kancellár és Emmanuel Macron francai elnök csupán 13,9, illetve 14,6 százalékos eredményt értek el.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!