2021. január 26.,
kedd, Vanda, Paula napja

Troll: Ez a kormány komolyan gondolja a felelősséget

Hír TV

2020. december 4., péntek 21:50

A hét elején néhány olyan információ látott napvilágot Szájer Józseffel, a Fidesz volt EP-képviselőjével kapcsolatban, amely finoman szólva is nagy visszhangot kapott. Emellett pedig a Fidesz-KDNP pártszövetség számára cseppet sem fér bele.

„Amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele. Harmincéves munkáját nem fogjuk elfelejteni és megtagadni, de cselekedete nem elfogadható, és nem védhető. A történtek után az egyetlen helyes döntést hozta, amikor bocsánatkérés mellett Európai Parlamenti mandátumáról lemondott, és a Fideszből kilépett. Döntését tudomásul vettük.”

- reagált Orbán Viktor miniszterelnök a héten történtekre.

Troll című műsorunk vendégei ezúttal, Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője, Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa többek között erről is beszélgettek M. Dobos Marianne műsorvezetővel.

„Vérszemet kaptak a balliberális oldalon, bejött nekik az a módszer, az a mocskos stílus, amivel Trumpot és a Trump támogatóit diszkreditálták az Egyesült Államokban.”

- jegyezte meg Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője

„Az Egyesült Államokban része a politikának, a hiteltelenítésnek, hogy erre kampányokat építenek fel. Tehát minden politikusnak nagyon meg kell néznie a következő időszakban és arra rácsatlakozva, amit az előbb mondtál, Biden még nem elnök pillanatnyilag. Most képzeljük el, hogyha elnök lesz. (…)”

- tette hozzá Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa.

„Néhány napon belül Szájer József élete lenullázódott. Tehát van következménye annak, amit tett. Kikerült a saját pártközösségéből, úgymond a saját politikai családjából és elveszítette a munkáját, mindent. Adott esetben rendőrségi eljárás elé is néz. (…) Azt tegyük hozzá, hogy ez a kormány a felelősséget nagyon komolyan gondolja és aki ilyet csinál, annak nincs helye nyilván ebben a közösségben.”

- hangsúlyozta Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője.

Hír TV