2020. október 31.,
szombat, Farkas napja

Troll: Demeter Márta megbuktatta a pártját is és saját magát is

Hír TV

2019. július 5., péntek 21:55

Az ellenzék feltalálta a homokot a sivatagban. Előválasztásra előválasztás, de olyan jelölt szóba sem jöhet az ellenzéki térfélen, akit a Fidesz is támogat, még akkor sem, ha független. A Hír TV Troll című műsorában a növekvő bérekről, Demeter Márta mentelmi jogának felfüggesztéséről, illetve Márki-Zay Péter mozgalmának széthullásáról is szó esett.

A 24.hu egyik cikke a következőt állítja: ,,Orbán lánya miatt felfüggesztenék Demeter Márta mentelmi jogát”. Pindroch Tamás röviden reagált a címadásra: aki ilyet leír, az vagy hülye, vagy aljas. A miniszterelnök lánya nem érintett a képviselőnő mentelmi jogának felfüggesztésében a Figyelő főmunkatársa szerint.

Az okfejtéshez csatlakozva Boros Bánk Levente emlékeztetett arra, milyen csúnyán is esett pofára Demeter, a honvédelmi szakértő. A Médianéző ügyvezetője szerint komoly rutintalanságról árulkodik, ha valaki hozzájut egy adathoz, de annak nem néz utána, hanem egyből a sajtóhoz rohan.

M. Dobos Marianne műsorvezető és Boros Bánk Levente közös felvetésére, amely szerint Vona Gáborhoz hasonlóan az LMP politikusának is vezetőképzőt kellene tartania Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese is csatlakozott: szerinte Demeter Mártából előbb-utóbb coach lesz.

Teljes adás:

Hír TV

 

x
Rendkívüli hír