2020. április 6.,
hétfő, Vilmos, Bíborka napja

Troll: Berkinek elemi érdeke volt ebbe belemenni

2019. július 26., péntek 17:16

Október 13-án lesz az önkormányzati választás, Karácsony Gergely el is nevezte ezt a napot változás napjának. Berki Krisztián cseppet sem ellenzéki és árt a főpolgármester-jelölti versenynek a 24.hu szerint. A Válasz Online cikkéből pedig megtudtuk, hogy Orbán rendszerét már nem lehet megdönteni, közben Lendvai Ildikó adná fel a nyúlcipőt Tóbiás Józsefre, amiért ő a Kanári- szigetekre költözött.

Karácsony Gergely szerint 79 nap múlva a hatalom embereit felváltja az emberek hatalma.

Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap lapszerkesztője szerint Karácsonynak kicsit át kéne értelmeznie a dolgot, hiszen elképzelhető, hogy attól a naptól kezdve lesz munkanélküli a jelenlegi főpolgármester-jelölt. 

Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese azt mondta a baloldal helyében elgondolkozna, hogy milyen helyzetben is van a magyar liberalizmus és baloldaliság, hogyha egy herevasalt figurától kell tartani.

„Tisztán látszik, hogy a 24. hu, de más balliberális orgánumok is azért tartanak, vagy legalábbis kritikát fogalmaztak meg Berki Krisztiánnal szemben.”

Lentulai Krisztián azt mondta Berki Krisztián az a celeb, aki abból él, hogy róla beszélnek.

„Ennél nagyobb transzparencia, lehetőség és platform nincs egy ilyen típusú embernek. Nem gondoljuk komolyan, hogy őt ez komolyan érdekli?! És pontosan azért, mert beszélnek róla, hát ilyen koncentráltan ennyi emberhez egy időben szólni… Ezek olyan lehetőségek neki, hogy bolond lenne nem kihasználni”

- fogalmazott a Karc FM főszerkesztő-helyettese.

Kacsoh Dániel szerint nagyon sok mindent elmond a magyar ellenzékről, hogy Berki a sok hülyeségével még mindig nem tűnik olyan nagyon a mezőnyből.

HírTV