2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar ráadás 00:05

Troll

Troll: Az Index és az ő függetlensége

Összeszámoltuk, már legalább ötödször darálja be a NER a független Indexet. Orbán Viktor cikke nem felelt meg a Project Syndicate magas sztenderdjeinek, így a szólásszabadság jegyében nem közölték azt. Dömsödi Gábor követi Kálmán Olgát és belép a DK-ba, valamint Pápai Gábor kereszténygyalázó rajza lett az év karikatúrája, na hol? A MÚOSZ-nál.

  • Troll: Az Index és az ő függetlensége

„Úgy emlékszem, hogy Uj Péter a 444 nagyhírű főszerkesztője, aki most szeretettel igazolja le az Indextől elmenekülőket és hizlalja fel a saját szerkesztőségét, ő már évekkel azt mondta, hogy az Indexnek kampó és a függetlenség csak egy álca. Ez még az az Index volt, amely a függetlenségét védte és én emlékszem olyan nyilatkozatokra is, amelyek már 2010 előtt arról beszéltek, hogy az Index már akkor a Fidesz zsebében volt”

- mondta a Mandiner belpolitikai rovatvezetője, Kacsoh Dániel.

„Akkor néztem az Indexet, amikor ez a szerintük nagy fordulat lejátszódott és a Balázs Péter, Bajnai Gordon volt külügyminisztere írt egy nagyon hosszú elemzést Amerikáról, az európai helyzetről az Unióról. Ez már a fordulat része, hogy a volt bajnais külügyminiszter és CEU oktató ír publicisztikát?!”

- fogalmazott Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa.

„2017-ben csodálkoztak rá ezek a jó képességűek, hogy a Simicska a tulajdonos. Addig nem tudták. És van ez a cikk „Dühösek vagyunk, de függetlenek”  címmel. Ennek mindig a végét szoktam idézni, mert annyira cuki, hogy most is egy pillanatra révedjünk el benne. (…) 2017-ben az aktuális Index főszerkesztője számára Bodolai László volt az atyaúristen, aki az Index függetlenségét szavatolja és most eltelt három év és Bodolai ennyi idő elteltével már nem szavatolója a függetlenségnek, hanem az áruló”

- mondta Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője.

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Top10 - Térjünk a lényegre!

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!