2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Zsuzsi asztala 11:00

Troll

Troll: Az ellenzék lejöhetne a szerről

Vágó István kiborult az ATV-re, mert nem tetszett neki a műsor, többet nem megy be adásba. Legyen Ön is hisztérikus! Megszűnt a veszélyhelyzet, az Index egyetlen félresikerült mondatban ismerte be, hogy három hónapon át végig hazudoztak „tejhatalomról” és diktatúráról. Karácsony Gergelyt pedig nem lehet Szálasiként ábrázolni egy mémben, csak Orbán Viktorból szabad Hitlert csinálni, azt viszont a Magyar Narancs címlapján. Többek között ezeket a témákat járta körbe M. Dobos Marianne műsorvezető vendégeivel, Boros Bánk Leventével, Pindroch Tamással és Kacsoh Dániellel a Hír TV Troll című műsorában.

  • Troll: Az ellenzék lejöhetne a szerről

Miután az Országgyűlés megszavazta a veszélyhelyzet végét, az Index egy cikkének a legalján arról értekezett, hogy a Fidesz-kormány a rendkívüli jogrend visszavonásától nem lesz gyengébb, mert továbbra is kétharmada van. Ez azt jelenti, hogy eddig sem volt erősebb? Most félig teli vagy félig üres a pohár – tette fel a kérdést M. Dobos Marianne műsorvezető vendégeinek.

Most mi a diktatúra? A kétharmad az, vagy az demokrácia – reagált az elhangzottakra Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa. Erre Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap vezető szerkesztője rávágta, hogy diktatúra az, amikor jobboldali konzervatív kormány van hatalmon.

Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője pedig felidézte a Jobbik szóvivőjének Népszavában megjelent cikkét, amelyben az a bölcsesség kapott helyet, hogy "Orbán Viktor elérkezettnek látta az időt arra, hogy ha ideiglenesen is, de végleg magához ragadja a hatalmat". Ez pont illik Boros szerint az Index és az ellenzék narratívájára.

A rendkívüli jogrend elrendelése előtt is azt kellett hallgatni, hogy diktatúra van Magyarországon, miután pedig a járványügyi helyzet miatt kihirdették a veszélyhelyzetet ezek a hangok még inkább felerősödtek, és egyszemélyű kormányzásról beszéltek. Miután pedig látták, hogy a kormány vissza fogja adni az Országgyűlésnek az irányítást, akkor megint a kétharmadról kezdtek el beszélni

– hívta fel a figyelmet az ügyvezető.

A műsorvezető a témához kapcsolódóan felidézte Gyurcsány Ferenc megnyilvánulását a szavazást követően. A bukott miniszterelnök – miután a kormány visszaadta az irányítást az Országgyűlésnek – arról beszélt, hogy kérik vissza a demokráciát. M. Dobos Marianne szerint már az ember nem tudja követni, hogy a baloldaliak miről is beszélnek. Pindroch Tamás szerint is

lejöhetnének végre a szerről, mert ha támogatták volna hónapokkal ezelőtt a veszélyhelyzet bevezetését, akkor nem az ő logikai bukfenceik lennének a középpontban.

A műsorban Karácsony Gergely facebookos kirohanásai mellett sem mehettek el szó nélkül. Terítékre került többek között a Lánchíd és az augusztus 20-i tűzijáték ügye is. De alaposan kivesézték a főpolgármester azon kijelentését is, amely szerint támogatja a Black Lives Matter-mozgalmat. Illetve arra is próbáltak választ találni, hogy Karácsony miért nem tud leszakadni a „nácizásról”, legyen az a Hír TV egy februári riportja vagy a fővárosi Fidesz egy Facebook-bejegyzése.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Troll: Ugye hallották, hogy most éppen azért jár autóval bicikli helyett a főpolgármester úr, mert gerincsérve van?

Troll: Ugye hallották, hogy most éppen azért jár autóval bicikli helyett a főpolgármester úr, mert gerincsérve van?

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Kalmár Tibor író, médiaguru, Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. július 02.
Troll: Tele van a hócipő a szivárványos jelekkel a kereszténység közepén

Troll: Tele van a hócipő a szivárványos jelekkel a kereszténység közepén

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. június 25.
Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. június 18.

Legfrissebb híreink

Bayer: A migránsok szabadon erőszakolhatnak Németországban

Bayer: A migránsok szabadon erőszakolhatnak Németországban

Három évvel ezelőtt, 2020. szeptemberében, Hamburgban a Stadtparkban kilenc migráns megerőszakolt egy 15 éves német kislányt. A csoportos nemi erőszak több mint 3 órán keresztül tartott, több, mint három órán keresztül kínozták ezt a szerencsétlen gyereket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: A politika árán megfizetett mindent Jakab Péter

Troll: A politika árán megfizetett mindent Jakab Péter

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
Troll: Madarat tolláról, embert barátjáról

Troll: Madarat tolláról, embert barátjáról

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!