2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Sporthírek 08:05

Troll

Troll: Az áruló a legrosszabb állatfajta

 M. Dobos Marianne vendégei a Trollban Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője, Dávid Bence mérnök, a Konverzió szerzője valamint Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője voltak.

 

Bár még Vera Jourova is megmondta, hogy nem lehet belekötni a magyar pedofilellenes törvénybe, a hazai ballib sajtó még mindig nem száll le róla.

Míg a Budapesten végigvonuló magyar szurkolókat látva náci idők jutnak az eszükbe, a hollandokat leimádta az ellenzéki sajtó.

Konok Péter szerint Orbán Viktor inkább „dögöljön meg”. A baloldali történész „a mindig középen álló” Magyar Hang Kötöttfogás című műsorában kívánta a miniszterelnök halálát.

És Brüsszelben eldöntötték: a férfiak is szülhetnek! Válaszul a YouTube letiltotta a Brian élete című film Lorettás részét, a szabad véleménynyilvánítás nagyobb dicsőségére!

Ezekkel a témákkal biztosan foglalkozik az e heti Troll. 

(….) Az áruló a legrosszabb állatfajta – ezt Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezető mondta a Magyar Hang Kötöttfogás című műsorában elhangzottakra. 

Szomorú dolog, hogy egy propaganda ilyen szinten rá tud telepedni a sportra.. Sajnos a történelem nem jár jó példával előttünk - fejtette ki Dávid Bence mérnök, a Konverzió szerzője azzal kapcsolatban, hogy állítólag nem lehettek szivárványos zászlók a Puskás Arénában a cseh-holland meccsen. 

Mi politizáltunk annak idején  a lelátón, de mindig azt vallottuk, hogy pártpolitikát nem engedünk be, de politikát igen, nemzetpolitikát igen – ha úgy tetszik. Én nem ellenzem a szivárványos zászlók kivitelét a meccsre, de akkor ne háborodjanak fel, ha a másik fél a térdelőket kifütyülték - tette hozzá Boros Bánk Levente.

Teljes adás:

Hír TV

 

További epizódok

Troll: Nagyító alatt a kampánydalok

Lentulai Krisztián vendégei Palányi Nóra a Karc Fm riportere, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Tóth Szabi zenész voltak 2021. szeptember 18.

Troll: Ezek a liberálisok tényleg nem értik a magyar emberek lelkét

Ezúttal Pindroch Tamás, Kacsoh Dániel és Boros Bánk Levente tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. június 25.

Troll: Aki fellép a fellépés ellen, az morálisan rossz oldalon áll

A Troll vendégei Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője, Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője és Dávid Bence mérnök voltak. 2021. június 18.

Legfrisebb híreink

Elhunyt Jeles Eszter zsoké

A 21 éves lány szeptember 5-én az Isztambulban rendezett Fegentri női amatőrlovas világbajnokságon szenvedett súlyos balesetet.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!