2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Troll

Troll: Az áruló a legrosszabb állatfajta

 M. Dobos Marianne vendégei a Trollban Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője, Dávid Bence mérnök, a Konverzió szerzője valamint Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője voltak.

  • Troll: Az áruló a legrosszabb állatfajta

 

Bár még Vera Jourova is megmondta, hogy nem lehet belekötni a magyar pedofilellenes törvénybe, a hazai ballib sajtó még mindig nem száll le róla.

Míg a Budapesten végigvonuló magyar szurkolókat látva náci idők jutnak az eszükbe, a hollandokat leimádta az ellenzéki sajtó.

Konok Péter szerint Orbán Viktor inkább „dögöljön meg”. A baloldali történész „a mindig középen álló” Magyar Hang Kötöttfogás című műsorában kívánta a miniszterelnök halálát.

És Brüsszelben eldöntötték: a férfiak is szülhetnek! Válaszul a YouTube letiltotta a Brian élete című film Lorettás részét, a szabad véleménynyilvánítás nagyobb dicsőségére!

Ezekkel a témákkal biztosan foglalkozik az e heti Troll. 

(….) Az áruló a legrosszabb állatfajta – ezt Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezető mondta a Magyar Hang Kötöttfogás című műsorában elhangzottakra. 

Szomorú dolog, hogy egy propaganda ilyen szinten rá tud telepedni a sportra.. Sajnos a történelem nem jár jó példával előttünk - fejtette ki Dávid Bence mérnök, a Konverzió szerzője azzal kapcsolatban, hogy állítólag nem lehettek szivárványos zászlók a Puskás Arénában a cseh-holland meccsen. 

Mi politizáltunk annak idején  a lelátón, de mindig azt vallottuk, hogy pártpolitikát nem engedünk be, de politikát igen, nemzetpolitikát igen – ha úgy tetszik. Én nem ellenzem a szivárványos zászlók kivitelét a meccsre, de akkor ne háborodjanak fel, ha a másik fél a térdelőket kifütyülték - tette hozzá Boros Bánk Levente.

Teljes adás:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Rutte előtt szabad az út a NATO-főtitkári posztra

Rutte előtt szabad az út a NATO-főtitkári posztra

Klaus Iohannis román államfő visszavonta jelöltségét a NATO főtitkári tisztségére, Románia is támogatja, hogy Mark Rutte távozó holland miniszerelnök kerüljön a védelmi szövetség élére - közölte csütörtökön a román elnöki hivatal.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!