2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Troll

Troll: Átment az üzenet

A műsorban Szarvas Szilveszter a pestisracok.hu főszerkesztő-helyettese, Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője és Pindroch Tamás a Figyelő munkatársa vitatták meg az aktuális híreket M. Dobos Marianne műsorvezetésével.

  • Troll: Átment az üzenet

Kovács Zoltán szeret botrányosan viselkedni, ezt írta a napokban a balliberális média. A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár az Európa Tanács zárt üléséről a Twitteren posztokat írt. Magyarországot ismét a jogállamiságról hallgatták meg – vetette fel a témát M. Dobos Marianne.

Az elhangzottakra Pindroch Tamás reagált elsőként:

Nem ők a véleményszabadság legnagyobb hősei a balliberális oldalon? Eddig így tudtam most meg ez a bajuk?

Szarvas Szilveszter hozzátette:

Tényleg rálépett a tyúkszemükre és ezért fájt nekik, hiszen végre át tudott vinni egy olyan üzenetet angol nyelven, ami tényleg működött. Ezekben e Twitter üzenetekben ugye Kovács Zoltán Soros orchestrának nevezte az ottani politikusokat, a Soros kórusnak, és ezt megértették.

Boros Bánk Levente szerint Kovács Zoltánnak teljesen igaza van:

Az üzenet átment. Bármit is csinált szabályosan, vagy szabályellenesen, ez a végeredmény szempontjából mindegy, mert valószínűleg ami elhangzott a zárt ülésen, az a nyilvánosságban is kint van. Kovács Zoltán bedobta az állóvízbe a kavicsot, és mindenki, aki magára vette az szépen felháborodott, és most mi is erről beszélünk és más is erről beszél. A Soros-gondolat megjelent egy európai színtéren és nemcsak mint a magyar kormánynak egy állítása, hanem, hogy tényleg lehet valós érv a Magyarország elleni támadásra. Felháborodott a finn EU-ügyért felelős miniszter, gondolom mint soros elnök ő vezette az ülést, és a luxemburgi külügyminiszter, aki valamiért gyűlöli Magyarországot és Orbán Viktort. Akinek nem inge, az ne vegye magára.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!