2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 19:10

Troll

Troll: Amikor Karácsony Gergely mindent a Facebookon csinál, akkor tapsolnak

Troll című műsorunkban végigvettük a koronavírus kapcsán született cikkeket, megmutattuk hogyan bírja Gyurcsány Ferenc a karantént és szót ejtettünk arról, hogy egyre több médium gyűjtést indított. A 444 és az Index például magának, a Hír TV pedig a Szent László kórháznak.

  • Troll: Amikor Karácsony Gergely mindent a Facebookon csinál, akkor tapsolnak

„(…) Csináltam egy gyűjtést az Orbán Viktor bejelentése kapcsán született cikkekről. 444: Orbán bejelentett valamit Facebookon, de hang nélkül. Aztán a 24.hu azt írja: Orbán Viktor mai dobogója. Első Facebook, második a magyar emberek tájékoztatása. Így szól ez a cikk, legalábbis az eleje: A magyar emberek azért nem tudták meg azonnal milyen rendkívüli intézkedésekről döntött a magyar kormány, mert Orbán Viktor stábja like-okat gyűjtött. Ezzel a mondattal az az egyetlen probléma, hogy nem vicc.”

-        vezette fel az első témát M. Dobos Marianne műsorvezető.

„Hát igen, amikor Karácsony Gergely mindent a Facebookon csinál, akkor tapsolnak. Amikor Orbán Viktor, hogy minél több embert érjen el, valószínűleg ez a szándék, nem pedig az, hogy like-okat vadásszon, akkor pedig belekötnek mindenbe.(…)”

– válaszolta Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap lapszerkesztője.

„Egyébként meg a nagy Facebook-imádó ellenzéki médiumok miért nem a Facebookot kezdik el ezzel kapcsolatban csesztetni? Hiszen való igaz, hogy állítások szerint 700 ezer ember akarta élőben menézni Orbán Viktor Facebook oldalán a bejelentést, és emiatt a Facebook lelökte az oldalt, vagy nem bírta el.”

- tette hozzá Szarvas Szilveszter, a pestisracok.hu főszerkesztő-helyettese.

„Nektek ez a likevadász hasonlat vagy kifejezés nem hasonlít arra, amit Karácsony Gergely nem is olyan régen a beszédében mondott és Gyurcsány Ferencre célzott? Én nem akarok most semmilyen összeesküvést most behozni, de ellenzéki politikusok és ellenzéki újságírók hasonló fordulatok használnak bizonyos esetekre, azért az elgondolkodtató.”

-        kérdezte M. Dobos Marianne

„Ez nettó baromság. Tehát erre kihúzni egy ilyen hírt szerintem szánalmas. Ez a 444 vagy nem is tudom melyik hozta le, bármelyik lehozhatta volna, tehát nincs különbség közöttük. HVG, 444, 24, jó képességű médiumok. De való igaz, tehát Gyurcsány Ferenc naponta otthonról Facebookon jelentkezik be, arról meg nem beszél senki, hogy hát mégis miért ott, meg egyébként is. Miért nem az ATV-n?

- mondta el véleményét Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője.

Hír TV

További epizódok

Troll: Ugye hallották, hogy most éppen azért jár autóval bicikli helyett a főpolgármester úr, mert gerincsérve van?

Troll: Ugye hallották, hogy most éppen azért jár autóval bicikli helyett a főpolgármester úr, mert gerincsérve van?

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Kalmár Tibor író, médiaguru, Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. július 02.
Troll: Tele van a hócipő a szivárványos jelekkel a kereszténység közepén

Troll: Tele van a hócipő a szivárványos jelekkel a kereszténység közepén

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. június 25.
Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. június 18.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: A politika árán megfizetett mindent Jakab Péter

Troll: A politika árán megfizetett mindent Jakab Péter

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
Troll: Madarat tolláról, embert barátjáról

Troll: Madarat tolláról, embert barátjáról

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!