2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Troll

Troll: A néppárti vezetők nem értik, hogy Orbán csak nyerhet

Úgy tűnik, hogy senki nem tud mit kezdeni azzal, mi történik az Európai Néppárt és a Fidesz között. Ami biztos, hogy dörzsölik a tenyerüket a „haladók”, amiért új szintre lépett a magyar kormányzó párt és a pártcsalád konfliktusa. A Hír TV-ben Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok főszerkesztő-helyettese rámutatott, a néppárti vezetők nem látják, hogy politikai csatározásból Orbán Viktor kormányfő nem kerülhet ki vesztesként. Troll Szarvas Szilveszterrel, Pindroch Tamással és Boros Bánk Leventével. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

  • Troll: A néppárti vezetők nem értik, hogy Orbán csak nyerhet

Pindroch Tamás felhívta rá a figyelmet, hogy elképesztő agyszülemények láttak napvilágot a Fidesz és a Néppárt közötti viszonyról, volt, aki arról értekezett, hogy Donald Trump amerikai elnök is dorgálásra hívta meg a magyar miniszterelnököt Washingtonba, miközben, „mint tudjuk: Trumpot Putyin irányítja”. Az újságíró szerint a baloldali újságok összeesküvés-elméletein egyszerűen csak elképedni lehet.

A Fidesznek van egy nyílt politikája, mégpedig az, hogy bevándorlásellenes, a néppárt liberális pártjai, amelyek a passzátszelet fújják a néppárton belül, azok bevándorláspártiak.

Ez ilyen egyszerű: konfliktus van a Néppárton belül és látható, hogy a Fidesz irányokat keres

– tette hozzá a Figyelő főmunkatársa.

Szarvas Szilveszter szerint a jelenlegi néppárti vezetők azt nem veszik észre, hogy ők veszítenek azzal, ha a Fidesz nem lesz a néppárt tagja, nem pedig az Orbán Viktor vezette párt lesz ennek a konfliktusnak a vesztese. A PestiScrácok főszerkesztő-helyettese kiemelte,

Orbán Viktor bárhogy is dönt, nyertesen fog kikerülni ebből a csatából.

Vagy a néppárt tagja marad, mert sikerül megreformálni a néppártot, vagy visszatár az eredeti útra, akkor azért, ha kilép és lesz egy új jobboldali szövetség, akkor pedig azért – közölte.

Boros Bánk Levente érthetőnek nevezte, hogy a balliberális pártok és lapok szeretnének fogást találni valahogy Orbánon, de – elmondása szerint – senkinek semmi köze hozzá a Fideszen kívül, hogy a magyar kormánypárt, melyik pártcsalád tagja. Az elemző rámutatott, azt mindig elfelejtik, hogy nem a Fidesz, hanem a néppárt változott meg.

A jelenlegi néppártban semmi keresnivalója a Fidesznek

– fűzte hozzá Médianéző ügyvezetője.

Teljes adás:

Hír TV

 

További epizódok

Troll: Ugye hallották, hogy most éppen azért jár autóval bicikli helyett a főpolgármester úr, mert gerincsérve van?

Troll: Ugye hallották, hogy most éppen azért jár autóval bicikli helyett a főpolgármester úr, mert gerincsérve van?

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Kalmár Tibor író, médiaguru, Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. július 02.
Troll: Tele van a hócipő a szivárványos jelekkel a kereszténység közepén

Troll: Tele van a hócipő a szivárványos jelekkel a kereszténység közepén

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. június 25.
Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. június 18.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: A politika árán megfizetett mindent Jakab Péter

Troll: A politika árán megfizetett mindent Jakab Péter

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
Troll: Madarat tolláról, embert barátjáról

Troll: Madarat tolláról, embert barátjáról

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!