2021. 11. 30. Kedd András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Troll

Troll: A liberális sajtó vasárnap kapja meg a pofonjait

A Jobbikos Jakab Péter ezúttal a TV2-ben balhézott, Heller Ágnes kézen fogva andalgott a francia elnökkel, míg a szocialisták elnöke minimális bért, illetve nyugdíjat szeretne. Ezeket a témákat vitatták meg a Hír TV Troll című műsorának vendégei M. Dobos Marianne moderálása mellett.

A liberálisok ismét azzal érvelnek, hogy Magyarországon nincs sajtószabadság, ellenben diktatúra van. Boros Bánk Levente ennek kapcsán rögzítette: az online térben és a televíziózásban brutális baloldali médiatúlsúly van. A függetlennek mondott kereskedelmi csatornákról és a Facebook-ról pedig kár is beszélni a Médianéző ügyvezetője szerint.

A műsorban a Tóth Bertalan által propagált ,,minimális bér, minimális nyugdíj” programja is szóba került, amelyre reagálva Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa elmondta, ez már korábban is a politikus pártjának törekvései között szerepelt.

M. Dobos Marianne emlékeztette a Troll vendégeit arra, hogy Guy Verhofstadt a Momentum vendége volt a közelmúltban, azonban a politikai párt tagjai megakadályozták a Hír TV munkatársát abban, hogy interjút készítsen a politikussal. Ezzel kapcsolatban Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok főszerkesztő-helyettese értetlenségének adott hangot, ugyanis a történtek semmi esetre sem voltak összeegyeztethetők a sajtószabadság eszméjével.

Hír TV 

További epizódok

Troll: Az új hír a baloldalon, hogy a Fidesz akarta megvenni a Városházát

Lentulai Krisztián vendégei Vincze Emília, Apáti Bence, Tóth Szabi és Németh Alajos "Lojzi" voltak az e heti Trollban. 2021. november 27.

Troll: Kiderült, kik álltak valójában a Gyurcsány-film letiltása mögött

Egy meggyőződéses jobbos várost becsaptak! Mi történik Tapolcán? Vincze Emília, a Célpont riportere, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Tóth Szabi zenész a Trollban. Meghívott vendégünk pedig ezúttal Kálomista Gábor producer volt. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2021. november 20.

Troll: Ha nincs a jobboldali sajtó, akkor a Városházát lehet, hogy el is adják

Lentulai Krisztián vendégei az e heti Trollban Tóth Szabi zenész, Apáti Bence a Magyar Nemzet főmunkatársa, Gav Duncan a skót Fidesz-bérenc és mai sztárvendégünk Sasvári Sándor színművész. 2021. november 13.

Legfrisebb híreink

A CNN-nek adott interjút Szijjártó Péter

Három kérdés, három hamis állítás, ez a balliberális sajtó egyenlete – így jellemezte Szijjártó Péter azt az interjút, amit az amerikai CNN csatorna készített vele.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!