2020. május 25.,
hétfő, Orbán napja

Troll: A liberális sajtó vasárnap kapja meg a pofonjait

2019. május 24., péntek 21:10

A Jobbikos Jakab Péter ezúttal a TV2-ben balhézott, Heller Ágnes kézen fogva andalgott a francia elnökkel, míg a szocialisták elnöke minimális bért, illetve nyugdíjat szeretne. Ezeket a témákat vitatták meg a Hír TV Troll című műsorának vendégei M. Dobos Marianne moderálása mellett.

A liberálisok ismét azzal érvelnek, hogy Magyarországon nincs sajtószabadság, ellenben diktatúra van. Boros Bánk Levente ennek kapcsán rögzítette: az online térben és a televíziózásban brutális baloldali médiatúlsúly van. A függetlennek mondott kereskedelmi csatornákról és a Facebook-ról pedig kár is beszélni a Médianéző ügyvezetője szerint.

A műsorban a Tóth Bertalan által propagált ,,minimális bér, minimális nyugdíj” programja is szóba került, amelyre reagálva Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa elmondta, ez már korábban is a politikus pártjának törekvései között szerepelt.

M. Dobos Marianne emlékeztette a Troll vendégeit arra, hogy Guy Verhofstadt a Momentum vendége volt a közelmúltban, azonban a politikai párt tagjai megakadályozták a Hír TV munkatársát abban, hogy interjút készítsen a politikussal. Ezzel kapcsolatban Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok főszerkesztő-helyettese értetlenségének adott hangot, ugyanis a történtek semmi esetre sem voltak összeegyeztethetők a sajtószabadság eszméjével.

Hír TV