2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Troll

Troll: A liberális sajtó vasárnap kapja meg a pofonjait

A Jobbikos Jakab Péter ezúttal a TV2-ben balhézott, Heller Ágnes kézen fogva andalgott a francia elnökkel, míg a szocialisták elnöke minimális bért, illetve nyugdíjat szeretne. Ezeket a témákat vitatták meg a Hír TV Troll című műsorának vendégei M. Dobos Marianne moderálása mellett.

  • Troll: A liberális sajtó vasárnap kapja meg a pofonjait

A liberálisok ismét azzal érvelnek, hogy Magyarországon nincs sajtószabadság, ellenben diktatúra van. Boros Bánk Levente ennek kapcsán rögzítette: az online térben és a televíziózásban brutális baloldali médiatúlsúly van. A függetlennek mondott kereskedelmi csatornákról és a Facebook-ról pedig kár is beszélni a Médianéző ügyvezetője szerint.

A műsorban a Tóth Bertalan által propagált ,,minimális bér, minimális nyugdíj” programja is szóba került, amelyre reagálva Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa elmondta, ez már korábban is a politikus pártjának törekvései között szerepelt.

M. Dobos Marianne emlékeztette a Troll vendégeit arra, hogy Guy Verhofstadt a Momentum vendége volt a közelmúltban, azonban a politikai párt tagjai megakadályozták a Hír TV munkatársát abban, hogy interjút készítsen a politikussal. Ezzel kapcsolatban Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok főszerkesztő-helyettese értetlenségének adott hangot, ugyanis a történtek semmi esetre sem voltak összeegyeztethetők a sajtószabadság eszméjével.

Hír TV 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A változások, amelyek több mint négymillió ember érintenek + viddeó

A változások, amelyek több mint négymillió ember érintenek + viddeó

Ebben a konstrukcióban mindenki nyert - jelentette ki Szilágyi Demeter, a BKK igazgatósági tagja, józsefvárosi Fidesz-képviselő a Napi aktuálisban annak kapcsán, hogy március 1-jétől egyszerűsíti és olcsóbbá teszi közösségi közlekedést a péntektől életbe lépő új tarifarendszer.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!