2023. 06. 02. Péntek Kármen, Anita napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Szélesvásznú történelem

Szélesvásznú történelem: Én és a nagyapám

Az 1954-ben bemutatott klasszikusról meghívott vendégeinkkel beszélgettünk.

  • Szélesvásznú történelem: Én és a nagyapám

Az Én és a nagyapám 1954-ben bemutatott színes, magyar film, amelyet Gertler Viktor rendezett. A film jeleneteit Dunaújvárosban, Almásfüzitőn, illetve a budapesti Széchenyi-hegyi Gyermekvasút Szépjuhászné állomásán forgatták.

HírTV

További epizódok

Szélesvásznú történelem: Szegény gazdagok

Szélesvásznú történelem: Szegény gazdagok

A Szegény gazdagok Jókai Mór legvitatottabb műve, az olvasók mégis rajongtak ezért a regényért. A könyvből 1959-ben készült film, erről beszélgettünk meghívott vendégeinkkel. 2023. május 29.
Szélesvásznú történelem: Micsoda éjszaka!

Szélesvásznú történelem: Micsoda éjszaka!

A Szélesvásznú történelem című műsorunkban egy filmklasszikus, a Micsoda éjszaka kulisszái mögé leshetnek be a nézők. 2023. május 27.
Szélesvásznú történelem: Mágnás Miska

Szélesvásznú történelem: Mágnás Miska

A magyar filmtörténelem operettből lett legnézettebb alkotását annak idején kilenc és fél millióan látták, óriási sikere volt. 2023. május 20.

Legfrissebb híreink

Felszámoltak egy drogkereskedő hálózatot

Felszámoltak egy drogkereskedő hálózatot

Letartóztatták egy drogkereskedő hálózat 15 tagját bűnszövetségben elkövetett, új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntette miatt Bács-Kiskun vármegyében - közölte a vármegyei főügyészség pénteken az MTI-vel.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szélesvásznú történelem: Fel a fejjel

Szélesvásznú történelem: Fel a fejjel

Egy vígjáték, amely a kevésbé víg időkben, a II. világháború idején játszódik. Ezúttal egy kisfiú szemén át nézünk be az 1954-es színfalak mögé. Vendégünk volt Benkő Péter színművész, majd Dudás Viktor filmkritikus. Műsorvezető: Zavaros Eszter és Csatári Bence.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!