2022. 05. 21. Szombat Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül 00:00

Svenk

Svenk: El a kezekkel a Papámtól - így született meg a varázslat

Itthon korábban soha nem látott speciális effektusok felhasználásával forgatták le az El a kezekkel a Papámtól című filmet.

Az alkotásban olyan látványvilágot kellett teremteni, ami felveszi a versenyt az amerikai filmekkel is és amitől leesik a nézők álla. Az alkalmazott VFX technológiáról Hassan Elsayed Ashraf CG supervisor beszélt a Svenk stábjának.

2021 legnagyobb magyar mozisikerei a Filmióra, a Nemzeti Filmintézet online filmtárára érkeznek

Íme, a lista

Természetes fény

A feleségem története

Külön falka

Toxikoma

Megérkezett az Oscar-díjas Deák Kristóf nagyjátékfilmje

A január 6-ától a magyar mozikba kerülő Az unoka egy nyomozós thrillerbe oltott felnövés-történet, a fekete komédia elemeivel árnyalva. A film aktualitását az utóbbi években elszaporodott úgynevezett unokázós csalások szolgáltatják. A részletekről maga a rendező beszélt HírTV-nek. 

Legjobb tudomásom szerint 

Már játsszák a mozik Lőrincz Nándor és Nagy Bálint filmdrámáját. A film főszereplői Hámori Gabriella és Bodolai Balázs.

Az alkotás egy örökbefogadó házaspár kálváriáját mutatja be, miután a nő azt állítja férjének egy átmulatott éjszaka után: szexuálisan bántalmazták.

 

Illés Fanni filmes élményei 

A világ- és Európa-bajnok, paralimpiai bajnok paraúszót filmes élményeiről kérdeztül. 

Teljes adás: 

 

 

További epizódok

Svenk: Fejest ugrunk a „vizes” filmek világába

Bemutatták a Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszóról szóló életrajzi dokumentumfilmet. Stábunknak a filme elkészülésének körülményeiről mesélt Lajos Tamás producer és Pálinkás Norbert rendező. 2022. május 21.

Svenk: Az új generációk újabb inspirációt kaphatnak Hosszú Katinka által

A mai műsorban két kiváló sportoló életútjáról és karrierjéről beszélgettünk, említést tettünk arról, hogy hamarosan kezdődik a Veszprémi Mozgóképfesztivál és egy fantasztikus interjút is láthattak Geszti Péterrel. Műsorvezető: Zavaros Eszter. 2022. május 14.

Svenk: Május 12-én jelenik meg a Katinka-film

Hosszú Katinkáról beszélgettünk, akinek május 12-én megjelenik dokumentumfilmje, amit két éven keresztül forgattak. Műsorvezető: Zavaros Eszter. 2022. május 07.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Svenk a világnapok jegyében

Adásunkban egyebek között felidéztük az 1980-ban forgatott Circus Maximus című filmet, amit Radványi Géza rendezett.

Svenk: Ez a szenvedéstörténet olyan, mint a lengyeleknek Katyn

Húsvét közeledtével megszokhattuk, hogy láthatunk egy-egy szenvedéstörténetet a filmvásznon. Ilyen volt Mel Gibson Passiója, de ilyen volt a tavalyi év egyik legkülönlegesebb magyar filmje, a Magyar Passió is. Beszélgetés Eperjes Károllyal, Nemcsák Károllyal.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!