2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Svenk

Svenk: Egy új magyar film az apaság fontosságáról

Szia, Életem! – egy csupaszív vígjáték kulisszatitkai. Egyebek között ezzel jelentkezett mozis magazinműsorunk legújabb adása. Műsorvezető: Zavaros Eszter.

  • Svenk: Egy új magyar film az apaság fontosságáról

Augusztustól már a mozikban a Szia, Életem! című új magyar vígjáték. A film egy macsó, tehetséges és egoista pasiról szól, akinek az életébe egyszer csak betoppan egy gyerek. Hogyan is válik egy ilyen férfi apává? Vékes Csaba társrendező, forgatókönyvíró, Rohonyi Gábor rendező és Szél Dávid pszichológus nyilatkozott stábunknak. A film főszereplője Thuróczy Szabolcs

További témáink:

A bereki ember

Életrajzi film Fekete Istvánról. Stábunk Bertha Lívia rendezőt kérdezte.

Korai menyegző

A Nemzeti Filmintézet összehozta a színházi és a filmes szakmát. Pályázni lehetett különbözőú sznhűzi darabok megfilmesítésére. Így jöhetett létre a Korai menyegző című film.

Portré Rujder Vivienról

Neve nem ismeretlen a színházi és filmes szakmában. Az egyetem elvégzése után a Katona József Színházhoz szerződött és a filmes szerepek is megtalálták.

Teljes adás:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Svenk: Kék pelikán + videó

Svenk: Kék pelikán + videó

A Svenk legfrissebb adásában az áprilisban debütáló Kék pelikán című egész estés, új magyar animációs filmről beszélgettek az alkotókkal.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!