2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Svenk

Svenk: Egy történet, ami mindig aktuális lesz a mai világra

Már elérhető a mozikban a Kojot négy lelke, ami egy fantasztikus animációs film és elképesztő látványvilággal mutatja be az indián teremtéstörténetet. Stábunk ott volt a díszbemutatón.

  • Svenk: Egy történet, ami mindig aktuális lesz a mai világra

További témáink: 

  • Hat hét: Szakonyi Noémi Veronika érzékeny és mélyreható drámája azt a történetet meséli el egy olyan anya történetét meséli el, aki örökbeadja születendő gyermekét. 
  • A Hadik című film kapcsán stábunknak interjút adott Bordán Lili színésznő, aki Erzsébet porosz királynét játssza a filmben. 
  • 1242 - A nyugat kapujában - Soós Péter rendező adott interjút a készülő film kapcsán. 

Műsorvezető: Zavaros Eszter

Teljes adás: 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!