2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Svenk

Svenk: Egy Madácsi Imrével történő beszélgetés után már nem akarsz más lenni, csak hangmérnök

Műsorunkban Szabó Ádám mesélt kedvenc filmélményeiről, majd egy filmes hangmérnöknek köszönhetően megmutathattuk, miért is hihetetlenül izgalmas a filmes zörejezés. Kiderítettük, hogy mi történhet hat pszichés problémával küszködő idegennel, ha az orvosuk nélkül kezdődik el a terápia, végül megtudtuk, hogyan lehet egyénisége egy animációs figurának.

  • Svenk: Egy Madácsi Imrével történő beszélgetés után már nem akarsz más lenni, csak hangmérnök

A REPERTOÁRBÓL:

Szabó Ádám

Nincs film zene nélkül. Még a némafilmeket is zongorával kísérték. És zenészek sincsenek film nélkül. Szabó Ádám elmesélte nekünk, hogy gyerekként popcorn vásárlás közben eltévedt a moziban, de ez nem szegte kedvét, mert imádja a filmeket. 

Zörej

Egy kis beton egy kis parketta, egy kis kavics és homok. Nem az építő iparban, nagyon is a filmvilágban járunk... Madácsi Imre hangmérnökkel beszélgettünk és megmutattuk, miért is hihetetlenül izgalmas a filmes zörejezés. 

Csoportterápia

Három férfi, három nő, egy csoportterápia. Az NFI támogatásával a kecskeméti Katona József Színház és filmesek közreműködésével a Csoportterápia című filmet hozták létre. Az alkotásról Fülöp Péter producer, Szente Vajk színművész, forgatókönyvíró és Cseke Péter színművész, rendező, színházigazgató beszélt stábunknak.

A karakter animátor

A Svenkben már sokszor foglalkoztunk az animáció műfajával. Varázslatos világ, ahogy a rajzok életre kelnek és ahogy egy szereplő személyiséget kap, az egészen meglepő. Pedig a karakteranimátor nagyon is emberi tulajdonságokkal tud felruházni bárkit, vagy bármit. És hogyan csinálja? Ennek jártunk utána.

Teljes műsor:

Hír TV

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Magyar Nemzet: Még szurkolás közben is hazudozik Magyar Péter

Magyar Nemzet: Még szurkolás közben is hazudozik Magyar Péter

A Tisza Párt alelnöke most a szurkolók körében fotóztatja magát, azt mutatva, hogy ő nem a VIP-páholyok világában érzi jól magát. A valóság azonban az, hogy Magyar korábbi életét VIP-páholyokban és az annál is drágább skyboxokban töltötte.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!