2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:50

Svenk

Svenk: December 1-től mozikban a Larry!

Ismét egy fantasztikus filmpremierről számolunk be, a Filmio kínálata nagyon sok filmmel bővül és a Blokád című filmről is szó esett. Műsorvezető: Zavaros Eszter.

  • Svenk: December 1-től mozikban a Larry!

A tartalomból:

Larry

Bernáth Szilárd első rendezése, a Larry december 1-jétől lesz országszerte látható a mozikban. A történetben a juhászként tengődő 21 éves Ádám egy magának való, dadogását szégyellő vidéki fiú, aki együtt él az egykor erőszakos, mára a vallásban menedéket lelt és megszelídült édesapjával. Ádám nem találja a helyét egészen addig, amíg rá nem ébred, hogy a rapzene segítségével - Larry néven - kifejezheti magát, és szembe nézhet a tehetetlenségből fakadó frusztrációival.

Digitális trükkök a Blokád című filmben

Stábunknak Benyó Zoltán VFX Supervisor nyilatkozott. Külömlegességek és érdekességek. 

Lezajlott a New York-i Filmhét

Stork Natasának, a Veszélyes lehet a fagyi című film főszereplőjének ítélték a legjobb színésznőnek járó díjat a New York-i Filmhéten.

Új filmek a Filmión

Erdélyi forgatásokról beszélgettünk Tóth Gabi énekesnővel és Kurutz Mártonnal, a Nemzeti Filmintézet Archívumának kutatási és gyűjteményi menedzserével. 

Teljes adás: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Svenk: Szendrey Júlia szerepében Mosolygó Sára + videó

Svenk: Szendrey Júlia szerepében Mosolygó Sára + videó

Alig egy hónap múlva mindenki megismerheti Petőfi Sándor és a márciusi ifjak történetét. Március 14-én mutatják be a mozik, a Most vagy soha! című kalandfilmet. Most bemutatjuk azt a színésznőt, aki Szendrey Júliát alakítja.
Svenk: Most vagy soha! + videó

Svenk: Most vagy soha! + videó

Nem volt még példa a magyar filmgyártásban olyan nagyszabású produkcióra, mint a Most vagy soha! magyar történelmi kalandfilm. A Svenk adásában Rákay Philip forgatókönyvíróval, az alkotás kreatív producerével beszélgettek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!