2022. 05. 25. Szerda Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Svenk

Svenk: Cseh Tamás szellemisége is benne van az új magyar animációs filmben

Adásunkban interjút adott a Lőrincz Nándor és Nagy Bálint a Legjobb tudásom szerint című film rendezői. A történet főszereplője Nóra és Dénes, egy fiatal házaspár. Dénes feleségét egy éjszaka nemi erőszak éri. Milyen is az erőszak hatása az emberre? Mi történik, ha ez beszivárog egy párkapcsolatba?

 

Továbbá:

Még mindig megy a mozikban Az unoka című film

Lebilincselő történet egy olyan unokáról, akinek a nagypapáját átverik és maga indul a tettesek után. A film egyik szereplője Döbrösi Laura beszélt stábunknak.

Minden a rokonom

A Minden a rokonom egy teremtéstörténet, mese és tisztelgés az indián törzsek bölcsessége előtt. A családi mozifilm alkotói arra vállalkoznak, hogy gyerekek, fiatalok és felnőttek számára is látványos, szórakoztató történetben meséljenek a természet szeretetéről, és arról, hogy az összes élőlény a rokonunk. A részletekről Gauder Áron rendező és Temple Réka beszélt a Svenkben.

Enyedi Ildikó-interjú

Interjú Enyedi Ildikóval, A feleségem története című film rendezőjével.

Teljes adás: 

 

További epizódok

Svenk: Fejest ugrunk a „vizes” filmek világába

Bemutatták a Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszóról szóló életrajzi dokumentumfilmet. Stábunknak a filme elkészülésének körülményeiről mesélt Lajos Tamás producer és Pálinkás Norbert rendező. 2022. május 21.

Svenk: Az új generációk újabb inspirációt kaphatnak Hosszú Katinka által

A mai műsorban két kiváló sportoló életútjáról és karrierjéről beszélgettünk, említést tettünk arról, hogy hamarosan kezdődik a Veszprémi Mozgóképfesztivál és egy fantasztikus interjút is láthattak Geszti Péterrel. Műsorvezető: Zavaros Eszter. 2022. május 14.

Svenk: Május 12-én jelenik meg a Katinka-film

Hosszú Katinkáról beszélgettünk, akinek május 12-én megjelenik dokumentumfilmje, amit két éven keresztül forgattak. Műsorvezető: Zavaros Eszter. 2022. május 07.

Legfrissebb híreink

Áradások Indiában

Több mint 800 ezer ember kényszerült otthona elhagyására Indiában az árvizek miatt.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Svenk a világnapok jegyében

Adásunkban egyebek között felidéztük az 1980-ban forgatott Circus Maximus című filmet, amit Radványi Géza rendezett.

Svenk: Ez a szenvedéstörténet olyan, mint a lengyeleknek Katyn

Húsvét közeledtével megszokhattuk, hogy láthatunk egy-egy szenvedéstörténetet a filmvásznon. Ilyen volt Mel Gibson Passiója, de ilyen volt a tavalyi év egyik legkülönlegesebb magyar filmje, a Magyar Passió is. Beszélgetés Eperjes Károllyal, Nemcsák Károllyal.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!