2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Svenk

Svenk: Cseh Tamás szellemisége is benne van az új magyar animációs filmben

Adásunkban interjút adott a Lőrincz Nándor és Nagy Bálint a Legjobb tudásom szerint című film rendezői. A történet főszereplője Nóra és Dénes, egy fiatal házaspár. Dénes feleségét egy éjszaka nemi erőszak éri. Milyen is az erőszak hatása az emberre? Mi történik, ha ez beszivárog egy párkapcsolatba?

  • Svenk: Cseh Tamás szellemisége is benne van az új magyar animációs filmben

 

Továbbá:

Még mindig megy a mozikban Az unoka című film

Lebilincselő történet egy olyan unokáról, akinek a nagypapáját átverik és maga indul a tettesek után. A film egyik szereplője Döbrösi Laura beszélt stábunknak.

Minden a rokonom

A Minden a rokonom egy teremtéstörténet, mese és tisztelgés az indián törzsek bölcsessége előtt. A családi mozifilm alkotói arra vállalkoznak, hogy gyerekek, fiatalok és felnőttek számára is látványos, szórakoztató történetben meséljenek a természet szeretetéről, és arról, hogy az összes élőlény a rokonunk. A részletekről Gauder Áron rendező és Temple Réka beszélt a Svenkben.

Enyedi Ildikó-interjú

Interjú Enyedi Ildikóval, A feleségem története című film rendezőjével.

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Svenk: Lepattanó + videó

Svenk: Lepattanó + videó

Az idei év egyik legvártabb magyar filmje a gombfocizás világát középpontba állító Lepattanó, amiben a Dallas sztárja, Patrick Duffey is fontos szerepet vállalt. A Svenk stábja a film új előzetese kapcsán szólaltatta meg a Lepattanó producerét, Roskó Pétert.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!