2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Radar 23:45

Svenk

Svenk: Sopsits Árpád és az Idegek játéka

  • Svenk: Sopsits Árpád és az Idegek játéka

Ki kéne valamit találni, mert még a végén mehetünk vissza a Balettbe ugrálni. Ki ne ismerné a legendás Macskafogó híres mondatát, amit gyakran idézünk. Számos ehhez hasonló magyar filmidézetet tudnák sorolni, ami beépült a közbeszédbe. Hogy miért? Mert imádjuk a magyar filmeket.

Vigyázat csalok! Rodolfóról dokumentumfilm készült. De éljen a nyár – filmes utazást tettünk a Balatonon.

Az idegek játéka címmel rendezett dokumentumfilmet az 1956 utáni politikai pszichiátria áldozatairól Sopsits Árpád. Ideológiai szempontból megbélyegezni, elmebetegnek nyilvánítani valakit és ezzel az okkal börtönbe zárni, történelmünk egy megdöbbentő időszakáról tesz tanúbizonyságot. A rendezővel beszélgettünk.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!