2022. 08. 20. Szombat István napja
Jelenleg a TV-ben:

1920 - Az új Közép-Európa

Következik:

Vezércikk 03:00

Svenk

Most vagy soha! - exkluzív kulisszatitkok a Svenkben

A Petőfiről és a Márciusi ifjakról szóló Most vagy Soha! címet viselő alkotás egyetlen nap történetét dolgozza fel, mégpedig 1948. március 15. eseményeit. A Várban zajló egyik forgatási napon kizárólag a Svenk stábja lehetett jelen.

  • Most vagy soha! - exkluzív kulisszatitkok a Svenkben

A műsorból többek között kiderül az is, hogy a nagyszabású alkotáson – mintegy másfél éves előkészítés után – egy 150 fős, nemzetközi filmeken edzett stáb és bizonyos jeleneteknél több száz statiszta dolgozik, közel 6000 jelmezt használnak a felvételek során, valamint a még nagyobb élményfaktor elérése érdekében számos tréningezett állat is megjelenik a forgatásokon. A film jelenetei a Nemzeti Múzeumnál és Sopronban készültek.

Az alkotók nem titkolt célja, hogy a film látványvilágával versenybe szálljanak a Netflixen és egyéb streaming csatornákon vetített felvételek vizuális megjelenítéseivel. Ennek okán a gigantikus produkció mögött a hazai szakma legjobb díszlettervezői, jelmeztervezői, kreatív és VFX szakemberei dolgoznak, akik garantálják a fantasztikus látványt és a felejthetetlen moziélményt.

 

 

További epizódok

Svenk: Vissza a '80-as évekbe

Svenk: Vissza a '80-as évekbe

A műsor célja, hogy a nagyközönséggel megismertesse a magyar filmipar múltját, jelenét és jövőjét, emellett naprakészen beszámoljon minden olyan történésről, amely az egyre sikeresebb hazai filmgyártáshoz kapcsolódik. Műsorvezető: Zavaros Eszter. 2022. augusztus 13.
Svenk: Koltai Lajos legújabb filmjének forgatásán jártunk

Svenk: Koltai Lajos legújabb filmjének forgatásán jártunk

A Svenk mai adásából többek között az is kiderült, hogy még a Balaton-parton is minden a magyar filmekről szól. 2022. augusztus 06.
Svenk: Befejeződött a Hadik forgatása

Svenk: Befejeződött a Hadik forgatása

Ezúttal olyan magyar filmeket mutatunk be, amelyeket még nem mutattak be, de hamarosan bekerülnek a mozikba. Műsorvezető: Zavaros Eszter. 2022. július 30.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!