2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szinbád

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szinbád 22:00

Svenk

Most vagy soha! - exkluzív kulisszatitkok a Svenkben

A Petőfiről és a Márciusi ifjakról szóló Most vagy Soha! címet viselő alkotás egyetlen nap történetét dolgozza fel, mégpedig 1948. március 15. eseményeit. A Várban zajló egyik forgatási napon kizárólag a Svenk stábja lehetett jelen.

  • Most vagy soha! - exkluzív kulisszatitkok a Svenkben

A műsorból többek között kiderül az is, hogy a nagyszabású alkotáson – mintegy másfél éves előkészítés után – egy 150 fős, nemzetközi filmeken edzett stáb és bizonyos jeleneteknél több száz statiszta dolgozik, közel 6000 jelmezt használnak a felvételek során, valamint a még nagyobb élményfaktor elérése érdekében számos tréningezett állat is megjelenik a forgatásokon. A film jelenetei a Nemzeti Múzeumnál és Sopronban készültek.

Az alkotók nem titkolt célja, hogy a film látványvilágával versenybe szálljanak a Netflixen és egyéb streaming csatornákon vetített felvételek vizuális megjelenítéseivel. Ennek okán a gigantikus produkció mögött a hazai szakma legjobb díszlettervezői, jelmeztervezői, kreatív és VFX szakemberei dolgoznak, akik garantálják a fantasztikus látványt és a felejthetetlen moziélményt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!