2022. 01. 18. Kedd Piroska napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Soroló

Soroló: Magyar tök lepi el az európai nagyáruházakat

 

Lezárult az ősz legnagyobb támogatási eseménye, de máris jöhet az újabb: aki teljesíti a feltételeket hektáronként 15 ezer forintot kaphat.

Európa-szerte a nagyáruházak vásárolják fel a legtöbb magyar tököt. A Soroló stábja Szegeden járt.

A műsor végén egy gyümölcsfeldolgozóba látogattunk a bihari Bakonszegre. 

Teljes adás:

Hír TV

 

További epizódok

Soroló: Szaporítás és vadászat

Az e heti Sorolóban ribizlibort készítettünk, megtudtuk a márciusban induló támogatások részleteit és Borsodban jártunk, ahol mesterségesen próbálják fenntartani a fácánállományt. 2022. január 15.

Soroló: Ez történt 2021-ben!

Az év első Sorolójában a műtrágya ügyről, a rezsicsökkentésről és az elmúlt év történéseiről is szó esett. 2022. január 08.

Soroló: Ilyen volt 2021 az agráriumban

Nehezített pályán – Jakab István, Magosz elnöke szerint az extrém időjárást és a szélsőséges piaci viszonyokat többnyire sikerült jól kezelni a magyar agráriumban; Kivonva 3 százalék – Laborban vizsgálta az ünnepi élelmiszereket a Nébih. Több mint 6 millió forint értékű bírságot szabtak ki szabálytalanságok miatt; Ilyen volt 2021 – Aszály, sosem látott drágulás, agrártámogatások 2022. január 01.

Legfrissebb híreink

Kutyákat keresünk!

Szolgálati kutyáink utánpótlása érdekében kutyakiválasztást tartunk 2022. január 31-én.

Kattant a bilincs

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves fiút és 23 éves társát, akik a gyanú szerint egy férfit raboltak ki Nagykátán.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!