2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Egy döntő pillanat - Bern, Budapest 1954. 03:00

Soroló

Soroló: Kampány a mézért

A Hír TV Soroló című műsorából megtudhatjuk többek közt, hogy miről is fog szólni idén ősszel a méz kampány.

  • Soroló: Kampány a mézért

Méz kampány

Őszi méz kampányt indított az Agrárminisztérium, az Országos Magyar Méhészeti Egyesület, az Agrármarketing Centrum és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. Két hónapon keresztül, elsősorban a kisgyermekes családokat szeretnék megnyerni. A Mezőgazdasági Múzeumban megrendezett nyitóeseményen pedig a méhészet nehézségeivel is megismerkedhettek a résztvevők.

Villány

Csattognak a metszőollók, telnek a ládák, felélénkült Villány az elmúlt hetekben, javában zajlik a szüret a borvidéken. Műsorunk ellátogatott a szüretre. 

Közfoglalkoztatási program

Bemutatjuk milyen lehetőségeket nyújt az önkormányzatok számára a Nemzeti Földügyi Központ. Az elmúlt egy évben a közfoglalkoztatási program keretében 17 megye 109 településén mintegy 1230 hektárnyi állami tulajdonú termőföldet igényeltek az önkormányzatok, ahol igen sokféle mezőgazdasági tevékenységet szervezhetnek, a program még 2010-ben indult és a jövőben is folytatódik. A Részletekbe Dr. Nagy János, földügyekért felelős helyettes államtitkár avat be bennünket.

 

Hír TV

További epizódok

Nem indul a nemzetközi porondon ősszel a Sopron Basket

Nem indul a nemzetközi porondon ősszel a Sopron Basket

Nem indul el egyik nemzetközi kupasorozatban sem ősszel a tavaly Euroliga-győztes Sopron Basket női kosárlabdacsapata. 2023. június 15.
Soroló: Karácsony előtt veszik a magyarok a legtöbb halat

Soroló: Karácsony előtt veszik a magyarok a legtöbb halat

Soroló, a vidék magazinja. 2022. december 24.
Soroló: Hétmilliós hiány

Soroló: Hétmilliós hiány

A HírTV mezőgazdasági magazinja. 2022. december 17.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!