2021. 10. 24. Vasárnap Salamon napja
Jelenleg a TV-ben:

Zöldövezet

Következik:

Hírek 08:00

Soroló

Soroló: Jelentős az érdeklődés az idei tanyafelújítási pályázat iránt

Témáink:

Agrárexpo

Hol vannak a fiatal gazdák, hogyan vonható be az új generáció a hazai agráriumba? Égető kérdések az idei, pápai agrárexpon.

Több pénz

Jelentős az érdeklődés az idei tanyafelújítási pályázat iránt, ezért az Agrártárca megnövelte az elnyerhető keretösszeget.

Betakarítás

A sokat látott Veszprém megyei gazdák is meglepődtek az idei aszály miatt. Porzó földeken kezdődött el a burgonya betakarítása.

 

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Soroló: 400 milliárd forintos támogatás

Növekednek a termőföldek hektáronkénti támogatásai. Az ökotámogatások az elmúlt évekhez képest 70 százalékkal lesznek nagyobbak. 2021. október 23.

Soroló: A legjobb termelők

Kiváló agrárvállalkozások és hungarikumok! Idén az vadászati világkiállítás mellett nyílt meg az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár. 2021. október 16.

Soroló: Van megoldás a diókártevő ellen

A klímaváltozással együtt a dióburok-fúrólegyek is megérkeztek és szinte az összes diót értéktelenné teszik, de úgy tűnik, megvan a megoldás ellenük. A kártevőről és az ellene való védekezésről Simon Attila, a Simon Családi Gazdaság tulajdonosa beszélt stábunknak. 2021. október 09.

Legfrisebb híreink

Elhunyt Venczel Vera

A színésznő több mint ötven éven át volt a Vígszínház társulatának tagja, ahol emlékezetes alakítások, legendás szerepek sora fűződik nevéhez, emellett számtalan magyar filmben szerepelt.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!