2020. július 5.,
vasárnap, Emese, Sarolta napja

Sajtóklub: Törökországot az EU egy szegény hülyeként kezelte az elmúlt években

2020. március 2., hétfő 21:57

A HírTV Sajtóklub című műsorának első témája a görög-török helyzet, melyről Bayer Zsolt elmondta, elsősorban az a fontos most, hogy mi lesz Európával és a migrációs helyzettel. A tévénézők könnygázfelhőben úszó görög-török határt láthatnak és mára már a görög haderő is felébredt.

„Most még nem engedték el ezeket a szerencsétleneket, hülyévé tették őket a törökök, mert azt hitték, hogy mehetnek, a görögök ugye visszaverték őket, tehát most egy senki földjén tolonganak. (…) Ez azt mutatja, hogy az Európai Unió nem ura saját magának, hanem gyakorlatilag Törökország jókedvétől vagy rossz kedvétől függ”

- mondta Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője.  

„Nekem az a liberális idiotizmus jutott eszembe a képsorok láttán, hogy ez egy nem létező probléma, hogy ilyen nincs is. Majd most, amikor ez a nem létező probléma egyszer csak mindenkinek a saját szeme láttára hirtelen mégiscsak létezővé válik, akkor valóban jogos a kérdés, hogy „Ezzel mit fogunk tudni kezdeni?” -mikor olyan hülyékkel vagyunk körülvéve, akik azt állítják, hogy ez így van jól, hogy ez így természetes, hogy nem kellenek határok”

- fogalmazott, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője, Gajdics Ottó.  

„Azt lehet látni, hogy már liberális barátaink is megszeppentek egy picikét. Életében először fogalmazott korrekten az Index, amikor ma reggel azt írta, hogy bevándorlók tízezrei törhetik át a határt, tehát már nem szír menekültekről és mindenféle édes mesékről volt szó”

- hangsúlyozta Huth Gergely, a PestiSrácok főszerkesztője.

Teljes adás:

HírTV